Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raskida ugovor

Gobac: Zašto se Zagreb ne bi uključio u igru za Karabatića!

Nikola Karabatić (1)
Foto: AFP
1/3
26.10.2012.
u 22:58

– Ne vjerujem da će Nikola Karabatić nastaviti karijeru u francuskoj ligi. Teško da će zaigrati i u njemačkoj ligi, jer ga tamo može platiti samo Kiel

Nikola Karabatić broji posljednje dane u Montpellieru. Zbog kladioničarske afere u koju je bio upleten, francuski prvak trenutačno zauzima četvrto mjesto na prvenstvenoj tablici, s pet bodova zaostatka za vodećim Parizom. U Ligi prvaka Montpellier je posljednji u skupini A sa samo jednim osvojenim bodom u četiri utakmice. Jedan od glavnih sponzora kluba već je raskinuo 300.000 eura vrijedan godišnji ugovor. Zbog svega toga nema nikakve teorije da Karabatić ponovno zaigra za Montpellier i samo je pitanje dana kada će mu biti uručen raskid ugovora.

Samo Barcelona

Nikola Karabatić u srijedu je dobio rješenje vrhovnog suda u Montpellieru da može trenirati, pričati sa suigračima, te da se može kretati bez prisutnosti policijske pratnje. No, Karabatić još nema pravo igrati utakmice. Odluka je na snazi do 7. studenog, kada će se svi optuženi rukometaši naći ponovno pred sucem. Od svih optuženih igrača jedino Nikola Karabatić nije priznao da se kladio.

Nikola dakle može trenirati, ali ne u Montpellieru, jer ga je klub suspendirao, a konačnu odluku što će napraviti sa sudionicima afere klub će donijeti 30. listopada.

– Ne vjerujem da će Nikola Karabatić nastaviti karijeru u francuskoj ligi. Teško da će zaigrati i u njemačkoj ligi, jer ga tamo može platiti samo Kiel, iz kojeg je otišao. Dakle, jedini klub koji u ovom trenutku može platiti Nikolu jest španjolska Barcelona – rekao je Tomislav Grahovac, rukometni menadžer.

Cijena mu dvostruko pala

Nikola je u Montpellieru godišnje zarađivao 300.000 eura. S obzirom na aferu, cijena mu je sigurno pala, možda čak dvostruko, a Barcelona bi mu odmah mogla ponuditi 200.000 eura. Mogao bi se u igru uključiti i bogato Kielce, no pitanje je bi li Karabatić želio igrati u Poljskoj.

– Čekamo razvoj situacije. Ako Karabatić bude slobodan igrač, zašto se ne bismo uključili u igru da ga dovedemo! Andrej Golić naš je menadžer i dobar je s Nikolom. Sve je moguće, premda smatram da će ostati u Montpellieru – rekao je Zoran Gobac, član Upravnog odbora CO Zagreb i glavno čovjek kluba.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar mohito
mohito
23:44 26.10.2012.

kak sad, nema love za balica, ali ima za karabatica?....

DM
DM2008
12:28 27.10.2012.

Rasprodao cijelu momcad jer navodno nije imao par da ih placa a sada bi dovodio skupog Karabatica da igra sa juniorima! Istog Karabatica za kojeg je prije mjesec dana rekao da je prevaranat i da Francuskoj treba oduzeti naslove. EE Gopcu, gdje ti je karakter..

11
112131
07:13 29.10.2012.

Taj Gobac je stvarno go..., takove izjave davati i nije mi niti malo neugodno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije