Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loši rezultati

Smijenjen trener PPD-a Zagreb Boris Dvoršek

Boris Dvoršek
Foto: Davor Javorović/Pixsell
17.09.2014.
u 15:12

U sklopu 03. kola SEHA Gazprom South Stream lige i gostovanja kod bjeloruskog Brest Meshkova (subota, 20. rujna) ekipu će voditi pomoćni treneri Zlatko Saračević i Mario Kelentrić

Odbor za hitnost rukometnog kluba PPD Zagreb smijenio je dosadašnjeg trenera Borisa Dvoršeka. U priopćenju kojeg je klub poslao navodi se da su razlog smjene loši rezultati, a još se ne zna ime novog trenera.

"U srijedu, 17. rujna nakon sastanka Odbora za hitnost odlučeno je kako trener Dvoršek više neće voditi prvu momčad Rukometnog kluba PPD Zagreb. 

Ovakva odluka donesena je uslijed rezultata koji su bili lošiji od očekivanih. U sklopu 03. kola SEHA Gazprom South Stream lige i gostovanja kod bjeloruskog Brest Meshkova (subota, 20. rujna) ekipu će voditi pomoćni treneri Zlatko Saračević i Mario Kelentrić", piše u priopćenju kluba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije