Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMET Igra u drugom planu

Gobac: Selimo se u Cibonu

11.11.2008.
u 17:47

Rukometaši Croatije osiguranja u srijedu ujutro putuju u Karlsruhe gdje će u četvrtak igrati protiv Löwena u utakmici 5. kola skupine G Lige prvaka.

- To nam je iznimno važna utakmica jer će se bodovi prenositi u sljedeći krug. Moramo igrati čvrsto u obrani kako bismo zaustavili njihovu opasnu vanjsku liniju. Zadovoljan sam kako sam dosad igrao u Zagrebu. Možda bih trebao malo poboljšati igru u napadu - rekao je Tonči Valčić, koji nakon utakmica redovito izbjegava davati izjave.

Priča o utakmici pala je u drugi plan kada je progovorio Zoran Gobac, glavni menadžer kluba.

- Za sve ima novca osim za rukometni dom. Nitko nam ništa ne javlja, a našem je strpljenju kraj. No, nećemo odustati i očekujem da će se problem dvorane ubrzo riješiti i da ćemo dobiti čvrsti ugovor za gradnju doma na Sveticama. Svi sportovi imaju svoje domove, samo mi nemamo. Nevjerojatno je da nakon tri pobjede u Euroligi svi samo pričaju o Ciboni, a zaboravljaju da je 18 godina košarka bila u tami. Mi smo u tih 18 godina nizali samo uspjehe i bljeskove, a nemamo nikakav tretman. Neće li se graditi rukometni dom, nemamo ništa protiv da se uselimo u Ciboninu dvoranu. Košarkaši će ionako koristiti Arenu - rekao je Gobac.

Uskoro počnje obnova Sportskog doma, a to znači da se klub mora iseliti iz svojih sadašnjih prostorija.

- Mi ćemo, izgleda, na ulicu, kao i HRS koji se također mora iseliti iz prostora u Haulikovoj - zaključio je ogorčeni Zoran Gobac.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije