Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišli u Mađarsku

Gobac: Pokušavamo vratiti Vorija i Duvnjaka u Zagreb!

Hrvatska rukometna reprezentacija, rukometaši (1)
Igor Kralj/Pixsell
03.04.2013.
u 11:12

– Obavio sam razgovor s Vorijem i načelno je dogovoreno da će nakon Pariza završiti karijeru u Zagrebu. S Duvnjakom ću tek razgovarati – rekao je Gobac

Hrvatski rukometaši otputovali su u Mađarsku gdje ih sutra očekuje prvi dvoboj kvalifikacija za EP protiv Mađarske. Na konferenciji za novinare bili su dopredsjednik Hrvatskoga rukometnog saveza Zoran Gobac, izbornik Slavko Goluža, kapetan Igor Vori i Domagoj Duvnjak.
– Danas 90 posto reprezentacije igra vani, naravno da bi bilo bolje da više igrača dolazi iz hrvatske lige, ali za 2-3 godine to bi se moglo dogoditi. Obavio sam razgovor s Vorijem i načelno je dogovoreno da nakon Pariza završi karijeru u Zagrebu. S Duvnjakom ću tek razgovarati i naša je želja da za 2-3 godine odigra barem 2 sezone za nas, a onda opet može u inozemstvo – rekao je Gobac i dodao:
– Postignut je dogovor s Gazpromom da uđe u SEHA ligu na 4 godine. Trebao bi se potpisati ugovor na završnom turniru u Skoplju koji se igra od 12. do 14. travnja.

Sutra ćemo razgovarati s Veszpremom i Pick Szegedom oko njihova ulaska iduće sezone.

Kapetan Igor Vori osvrnuo se na utakmicu.

– Čeka nas vruća atmosfera jer Veszprem je rukometni grad, gledatelji poznaju rukomet i prepoznaju kada treba napraviti pritisak. Nitko od nas ni s reprezentacijom ni s klubom nije pobijedio u Veszpremu!
Domagoj Duvnjak bit će jedna od glavnih uzdanica.
S Mađarskom smo igrali na SP-u u Španjolskoj i lako dobili, ali ovo neće biti nimalo slična utakmica. Mađari su jači za povratnika Ferenca Ilyesa, koji će im pojačati obranu. On i Nagy su dvojica dvometraša i bit će ih teško prepucati - zaključio je Duvnjak. 

Uzvratna utakmica protiv Mađarske igrat će se 6. travnja u zagrebačkoj Areni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije