Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb CO

Gobac: Pogurali su Kiel jer je EHF-u biznis ispred rukometa

'02.02.2012.,  Zagreb - Konferencija za medije Hrvatskog rukometnog saveza nakon odigranog Europskog prvenstva u Srbiji. Zoran Gobac. Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
'Daniel Kasap/PIXSELL'
23.04.2012.
u 20:03

– Gledali smo snimku utakmice i izbrojili 14 odluka na našu štetu – tvrdi Zoran Gobac

Europskom rukometnom savezu ili su izmakle kontroli dvije od četiri prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka ili ih je stavio pod posebnu kontrolu, tako tvrdi Zoran Gobac.

Predsjednik Odbora za hitnost Rukometnog kluba Croatije osiguranja Zagreba ljutit je zbog suđenja kojim su zagrebaši oštećeni protiv Kiela te su umjesto pobjede izborili bod (31:31).

Gobac će prstom uprijeti u dvoboj u Zagrebu u kojemu kvaliteta suđenja nije bila zadovoljavajuća te na utakmicu u Kopenhagenu koja je, u lovu na rekord gledanosti, igrana na nogometnom stadionu.

– Litavci Mazeika i Mindaugas mladi su suci i nije im bilo mjesto na utakmici tako jakih suparnika, oni nisu dorasli četvrtfinalu Lige prvaka. I uzeli su nam pobjedu uz kontrolu Grka Migasa. A u Kopenhagenu se igralo na otvorenom, na 12 Celzijevih stupnjeva, svlačionica je od terena bila udaljena sto metara. Predsjednik Tehničke komisije EHF-a Nizozemac Jan Tuik zbog tih bi propusta trebao dati ostavku odmah, premda mu mandat istječe za mjesec dana. A pravio je probleme zbog 20 centimetara u dvorani u Zadru, imao je zamjerki na osječku dvoranu – mirno priča Gobac.

Mirno, jer nije prvi put da je tako.

– Gledali smo snimku utakmice i izbrojili 14 odluka na našu štetu. Nakon što je Kiel gubio sa sedam golova razlike, valjda su se pobojali da će Final Four u Njemačkoj ostati bez Nijemaca. Jer Füchse je, prije naše utakmice, u Leonu izgubio sa 11 golova razlike. EHF-u je biznis ispred rukometa.

Premda ova sezona nije okončana, u klubu se pripremaju za sljedeću. Vremena su teška, proračun sve manji, istanjio se na oko tri milijuna eura. Ina, glavni sponzor, još nije produljila ugovor, traže se i novi sponzori. Zagreb se okrenuo i prema šeicima u Kataru.

– Surađujemo s njima nekoliko godina, naši su igrači igrali za njihove klubove na Super Globeu. Predložit ćemo im da se reklamiraju kod nas.

Slaže se i igrački kadar.

– Možemo potrošiti samo onoliko koliko imamo.

Horvat je potpisao novi ugovor, Šprem svoj prvi, Šego će u Wislu, portal Planet Handball tvrdi da će Štrlek u Kielce k Buntiću, Musi i Čupiću.

Čeka se što će reći Balić kojemu istječe ugovor...

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar akromegalija
akromegalija
22:01 23.04.2012.

Trebalo bi ih prijaviti povjereniku za natjecanje , on bi njih sredio.

OB
-obrisani-
23:15 23.04.2012.

\"Predsjednik Odbora za hitnost\" Hitnost čega? Demagogije i laprdanja? Fuj! Hitno potjerajte ovog nitkova.

JA
JackRussell
21:09 23.04.2012.

\"Predsjednik Odbora za hitnost\" Ne znam da li da se smijem ili plaćem....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije