Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatia osiguranje

Gobac okuplja Odbor za hitnost da smijeni Kljaića

\'SPORT Cakovec...190307 PIPO-Croatia Osiguranje ZAGREB...Nenad Kljaic... Snimio Vjeran Zganec - Rogulja\'
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
31.01.2011.
u 17:09

Nastup hrvatske rukometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj popraćen je i kritikama trenera zagrebaša Nenada Kljaića na račun izbornika Slavka Goluže, što se čelnicima Croatije osiguranja Zagreba očito nije svidjelo.

O tome će se raspravljati u utorak na sastanku klupskog Odbora za hitnost kojemu je na čelu Zoran Gobac. Vjerojatno se sprema otkaz Nenadu Kljaiću, uz objašnjenje da nema trenersku licenciju.

Razgovarat će se i o dokapitalizaciji kluba, o problemima vezanim uz domaćinstvo naše utakmice 19. veljače u Ligi prvaka sa Sankt Peterburgom te o nastavku sezone u koju momčad ulazi s dugačkim popisom ozlijeđenih igrača na kojemu su Horvat, Vukić, Kovačević, Gal i Škof – izvijestio je direktor kluba Bartol Kaleb.

Kao Horvatova zamjena već je angažiran mladi Jerko Matulić iz Splita, a riječ liječnika odlučit će o nužnosti dovođenja novih igrača.

Malom broju Zagrebovih igrača koji nisu bili na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj, ali su također redovito vježbali, danas će se priključiti skupina reprezentativaca koja je na Svjetskom prvenstvu igrala manje, a u srijedu i oni koji su u Švedskoj imali veliku minutažu.

Komentara 10

SI
silversurfer22
08:45 01.02.2011.

...ma treba i Balića maknuti iz Zagreba...šta će nam kad je tu Gobac koji je bolji rukometaš od njega...čuo sam da pušta kosu od danas i ide igrati, dosta mu je ovih bedaka...

DA
Dario--
17:50 31.01.2011.

E jbga Neno nije član Hdz-ea u tome je veliki problem!!

MA
marko53
18:30 31.01.2011.

Kljajić pred milijunima Hrvata pljuje po svojim igračima Kopljaru i Gojunu.Koji kreten od čovjeka. Pa ako negdje griješe, on je trener da im ukaže na greške.Mora li koristiti HTV da kaže kako nisu dobri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije