Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoreno progovorio

Gobac: Neka inspekcija istraži plaćene kampanje u HOO-u!

Zoran Gobac
Daniel Kasap/Pixsell
11.02.2013.
u 13:30

- CO Zagrebu je u zadnje četiri godine prepolovljen proračun. Sa dva milijuna na nepunih milijun eura - žali se Gobac.

Prvi čovjek hrvatskoga rukometa Zoran Gobac gostovao je u emisiji Z1 televiziji Sport nedjeljom, a glavna tema naravno bilo je stanje u tom sportu. Požalio se Gobac na raspodjelu sredstava koje rukomet, pa samim tim i CO Zagreb dobiva.

- Na četiri glavna kluba i sporta u Zagrebu izvršen je udar. Jednim nekorektnim glasanjem i prebrojavanjem. Ti klubovi su napravili taj proračun svojim lobiranjem i rezultatima i sad su došli "mali miševi" i rekli: "Mi ćemo sad izglasat da se vama uzmu ti novci. Pa CO Zagrebu je u zadnje četiri godine prepolovljen proračun, sa dva milijuna eura na nepunih milijun eura. Mi smo išli na pomlađivanje kako bismo mogli izvršavati svoje obveze prema državi. Da bi, a to ćemo mi dokazati, u ovoj kampanji neki dobili dvostruko, a neki trostruko! Mi ne možemo ništa, ali to je stvar sportske inspekcije. I Olimpijski odbor je plaćao kampanju pojedinim sportovima, pa čak i za Zagrebački športski savez su plaćali kampanju. Oni su napravili da njima bude dobro... - izjavio je Gobac u Sport nedjeljom.

Ovo je samo mali dio njegova gostovanja u toj emisiji, ostatak pogledajte u video clipovima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije