Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG BALIĆA U KREDIT

Gobac: Ne sjećam se da je itko govorio Baliću o pomlađivanju...

'10.06.2012., Zagreb, - Hotel Panorama,  okupljanje muske rukometne reprezentacije zbog priprema na Olimpijske igre. Zoran Gobac, Slavko Goluza. Photo: Anto Magzan/PIXSELL'
Anto Magzan/PIXSELL
29.04.2013.
u 23:01

– Ne sjećam se da je netko s njim razgovarao i to mu rekao – rekao je Zoran Gobac, dopredsjednik saveza, o kojem Balić ima dobro mišljenje.

Ivano Balić potvrdio ono što su svi znali: da više neće igrati za reprezentaciju. Jedino je nejasna njegova tvrdnja da ga nisu zvali zbog pomlađivanja.

– Ne sjećam se da je netko s njim razgovarao i to mu rekao – rekao je Zoran Gobac, dopredsjednik saveza, o kojem Balić ima dobro mišljenje.

– Nisam ni očekivao da misli drugačije. Uostalom, zbog njegova dolaska u Zagreb još plaćam kredit – istaknuo je Gobac.

Goluža nije želio komentirati Ivanove izjave.

>> Goluža: Balić je završena priča, sam se prekrižio

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije