Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN GOBAC Izgubio vola na okladi a sad bi mogao ostati i bez Rukometnog doma

Gobac krivi Jelušića za Rukometni dom

07.11.2008.
u 16:21

Spoznaja da je gradnja Rukometnog doma na Sveticama vrlo upitna, da je, usprkos čvrstim obećanjima, “ne” izvjesnije od “da”, uznemirila je rukometni puk. To je trebao biti jedini objekt koji bi nakon SP-a 2009. ostao baš rukometu.

- Što se tiče premijera Sanadera i gradonačelnika Bandića, uvjeren sam da bi kamen temeljac već bio postavljen. Zapelo je na razini gradskih dužnosnika koji su po rangu ispod gradonačelnika. Jednom ne odgovara što bi se trebalo graditi preko puta mjesta njegova stanovanja, a drugome što je to dvorana za sport koji je konkurentan sportu u kojemu on djeluje - sipa Zoran Gobac, dopredsjednik HRS-a, koji je sa suradnicima u savezu i klubu najavio ostavke ne krene li se do Božića u gradnju.

Nameće se zaključak da cilja na prvog Bandićeva suradnika i predsjednika KK Cibona, Ivu Jelušića. Gobac se ne može načuditi otkud sada demantiji da je kamen temeljac trebao biti postavljen još 21. lipnja, kada je u Zagrebu bio ždrijeb za SP.

- Izgubio sam vola na okladi zato što tada nije postavljen kamen temeljac, a sada shvaćam i da sam ispao vol - zaključuje Gobac i ipak se nada da će Rukometni dom ugledati svjetlo dana.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije