Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez burnih reakcija

Gobac: Kad Kljaić dobije licenciju, moći će biti trener

'14.01.2011., Malmo, Svedska - Svjetsko prvenstvo u rukometu, utakmica skupine C, Hrvatska - Rumunjska. Zoran Gobac. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
04.02.2011.
u 08:42

Slavko Goluža, izbornik reprezentacije, očekivano, nije želio ništa komentirati, bez obzira na to što ga je Nenad Kljaić dobro "oprao", a ništa razgovorljiviji nije bio ni Zoran Gobac

– Ne bih želio ništa komentirati jer znam da su Nenada nagovorili da sve to kaže – istaknuo je Gobac.

Tko ga je nagovorio?

– Više njih ga je nagovorilo. No, ne ljutim se na Kljaića. Samo bih mu poručio da je Goluža ispravio sve jedinice, a čovjek koji mu je to rekao više nije u Hrvatskoj – istaknuo je Gobac.

A ostale optužbe na račun kluba, a bilo ih je poprilično?

– Ne želim ništa komentirati. Sve su to gluposti. Kad dobije licenciju, Kljaić će se moći ponovo kandidirati za trenera CO Zagreba.

Komentara 7

10
104041
13:34 04.02.2011.

Neno je stvoren za glavnu ulogu \"Psiho\".

DU
Deleted user
15:19 04.02.2011.

JURA 911 koji si ti faktor da sudiš da li da mu daju licencu ili ne .Možda si Gobčev ili Golužin igrač pa sada omalovažavaš čovjeka koji nas je uveseljavao svojom igrom.Jura Jura gdje ti je kultura treba tebe pod ruku sa Gobcem,Golužom i ekipom u bijeli kombi i žute košulju.-)

OB
-obrisani-
13:10 04.02.2011.

Nedajte mu licencu prije nego sto prode detaljni psihijatrijski pregled...tipa prate i opsjedaju ga..tvrdi ni da mu policija nemoze pomoci...naici ce na podsmjeh igraca koje bi eventualno trenirao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije