Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADOVOLJAN PLASMANOM

Gobac: Goluža ostaje, a Lini su vrata otvorena

\'05.01.2009., Split - Trening Hrvatske rukometne reprezentacije uoci Svjetskog prvenstva u rukometu .Uvecer je odradjen i prvi trening u velikoj dvorani Spaladiuma. Izbornik Lino Cervar i Slavko Golu
Arhiva VL
29.01.2011.
u 20:36

- Izbornik je položio, OI je već u džepu, a želim da se na EP-u u Beogradu svira hrvatska himna.

Hrvatski izbornik Slavko Goluža kaže da je peto mjesto rukometaša na SP-u velik uspjeh. Što misli Zoran Gobac, dopredsjednik HRS-a?

– Slažem se da je uspjeh. Vidio sam puno dobrih stvari u reprezentaciji. Mlađi igrači igrali su jako dobro, posebice Buntić i Vuković. Dao sam si zadatak da svaki dan pogledam snimku jedne utakmice i onda ću napraviti analizu.

U klubu kresanje ugovora

Gledat ćete i Australiju?

– I tu utakmicu isto.

Znači, Goluža je položio?

– Apsolutno.

Ništa mu ne zamjerate?

– Nije trebao javno prozivati suce nakon Danske.

A verbalni rat s Kljaićem?

– Ne bih to komentirao.

Što se događalo sa starijim igračima?

– Lacković je odigrao solidno, Vori isto tako, ali je kod njega vidljiva iscrpljenost. Balić je odlično počeo, a onda je protiv jačih suparnika bio lošiji. No, kod njega mi se nije svidjelo ponašanje.

A Tonči Valčić? Je li mu to bilo zadnje veliko natjecanje, s obzirom na godine?

– On se prvo mora dogovoriti sa svojim menadžerom što će i kako dalje. U klubu ima ugovor do kraja sezone. Nije se još izjasnio želi li ga produljiti. Mi već razgovaramo s nekim drugim igračima na njegovoj poziciji. Situacija je takva da ćemo u klubu ionako smanjiti fond igrača, a i opet ćemo morati smanjivati ugovore – istaknuo je Gobac te dodao:

– Kad već govorim o klubu, moram istaknuti da mi je žao što Marić ne igra više, što Pešić malo brani, a najviše mi je žao što Gojun nema priliku igrati u napadu, barem po desetak minuta.

Veći dio ove momčadi igrat će i na EP-u u Srbiji.

Sumnjali smo u Zrnića

– Tako bi trebalo biti. Mene je najviše iznenadio Zrnić. U njega smo uvijek sumnjali, a na SP-u je pokazao da ga nemamo pravo stavljati u drugi plan. Želim da se u Beogradu svira hrvatska himna! To je cilj. Ondje ćemo igrati bez opterećenja jer nastup na OI već imamo u džepu...

Nemamo još, moramo igrati kvalifikacijski turnir.

– Da, ali, budući da smo peti na SP-u, u našu skupinu dolazi samo jedna europska reprezentacija te drugoplasirani iz Afrike i Azije, a dva idu dalje. Još postoji šansa da budemo i domaćini kvalifikacija.

Čujete li se s Červarom?

– Čujemo se. Trenutačno je u šoku jer je njegov Metalurg izgubio od Celja -10.

Je li novac bio glavni razlog što je Červar otišao?

– Nije glavni. Savezu se također prepolovio budžet te mi Lini nismo mogli ponuditi onoliko koliko mu je ponudio Metalurg. Lini su naša vrata uvijek otvorena, no s obzirom na njegove godine, vidjet ćemo hoće li se jednog dana vratiti kao trener ili savjetnik.

Komentara 25

OB
-obrisani-
20:38 29.01.2011.

Gobac: Lino ostaje u Makedoniji, a Slavku su vrata prema vanka otvorena...

Avatar Piruška
Piruška
21:02 29.01.2011.

Gobac je mafijaš samo takav, ima li neko muda u ovoj smijuriji od države da zatvori gadove kao Gobac, Mamić itd !!!

NI
nidjomidjo
21:22 29.01.2011.

...Mlađi igrači igrali su jako dobro, posebice Buntić i Vuković...mlađi igrači??? pa kaj je njemu??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije