Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi put u posljednjih sedam godina

Gobac: Čudno je bez Line Červara

'24.10.2010., Zagreb - Okupljanje hrvatske rukometne reprezentacije uoci kvalifikacija na EP-u. Izbornik Slavko Goluza. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
24.10.2010.
u 18:12

Hrvatska rukometna reprezentacija okupila se u Zagrebu i odmah otputovala u Karlovac gdje će se pripremati za prvu kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na EP 2012. godine.

Prvi suparnik bit će nam Rumunjska. Čudno je bilo prvi put nakon sedam godina ne vidjeti Linu Červara.

– Čudno je, ali život ide dalje – rekao je Zoran Gobac, koordinator za muški rukomet.

Slavko Goluža, novi izbornik, došao je dotjeran na prvo okupljanje.

– Razmišljam samo o utakmici s Rumunjima. Moramo dobro igrati u obrani, a sve drugo će samo doći – istaknuo je Goluža.

I jedno novo lice - Renato Sulić.

– Evo me. Ne bih želio komentirati ono što je bilo. Okrenimo se onome što nas čeka, a to su dva boda protiv Rumunja – rekao je kružni napadač mađarskog Vezsprema.

Mirko Alilović, naš prvi vratar, kazao je:

– Zove me Löwen, ali ove sezone sigurno ostajem u Celju.

Komentara 2

Avatar Mikro
Mikro
19:25 24.10.2010.

Samo naprijed dečki!uvijek ste se sa srcem borili za Domovinu.Pozdrav povratniku Suliću!

DA
Dario--
00:53 25.10.2010.

Svakako da je Nogomet najpopularnij sport na planeti,pa isto tako i kod nas,sigurno da bi i Košarka samo da ima pristojne rezultate bila popularnija od Rukometa kod nas!!Ali najviše od svih naših reprezentacija,volim gledati rukometnu,ni nogometna ni bilo koja druga naša rep,mi nikada nije bila draga kao rukometna,niti sam ikad slavio pobjede neke druge naše rep.kao rukometne,a isto tako i nervirao se i tugovao zbog rukometaša.Drago mi je zbog povratka Renata Sulića,on nam itekako treba do Londona 2012,Renato je odličan pivot(još da ga nije auto udario 2004),napravio bi puno više u karijeri!!Imamo i fanatastične klince,tako da još dugo,dugo godina moramo i možemo biti u svj.vrhu i uzimati medalje,pa i nakon 2012 kada odu Ivano,Lac,Sulić,T.Valčić a možada i Vori,ima ih itekako tko da zamijeni!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije