Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA FANOVE NOGOMETA

GOAL.COM/HR: Najpoznatiji svjetski nogometni portal od sada i u Hrvatskoj

Goal
11.06.2014.
u 16:25

Pokretanjem hrvatskog izdanja portala, na goal.com/hr vas uz događanja na inozemnim terenima, čekaju i najdetaljniji izvještaji o domaćim ligama, utakmicama i transferima

Neposredno pred sam početak Svjetskog prvenstva u Brazilu donosimo vam odlične nogometne novosti – najpoznatiji svjetski portal o nogometu Goal.com od sada možete pratiti i na hrvatskom jeziku! Samo jedan klik na www.goal.com/hr oduševit će sve prave ljubitelje nogometa, ali i one koji povremeno žele pročitati najnovije vijesti o najbitnijoj sporednoj stvari na svijetu.

Goal.com je najposjećeniji i najcitiraniji nogometni portal na svijetu, a njegov pristup nogometu, ekskluzivne vijesti, analize i statistike iz svih svjetskih prvenstava, liga, kupova, turnira i drugih natjecanja prvi su izbor milijunima nogometnih fanova. Pokretanjem hrvatskog izdanja portala, na goal.com/hr vas uz događanja na inozemnim terenima, čekaju i najdetaljniji izvještaji o domaćim ligama, utakmicama i transferima, a vijesti možete pratiti i na Facebook fan stranici Goal.com Hrvatska.

Uspjeh Goala dokazuje činjenica da je prisutan je na svim kontinentima i to u 33 zemlje, a svakoga ga mjeseca prati više od 50 milijuna jedinstvenih korisnika. Kliknite na goal.com/ hr, pridružite se ovoj nevjerojatnoj vojsci nogometnih fanova i otkrijte zašto je upravo ovaj nogometni portal najčitaniji na svijetu. Uz hrvatsko izdanje, isti dan je pokrenuto i bosanskohercegovačko izdanje koje ćete pronaći na adresi www.goal.com/ba.

Jedinstvena misija svih Goal portala u svijetu

Urednici i novinari portala Goal.com vjeruju u stvaranje originalnog, jedinstvenog i interaktivnog sadržaja. Ne smatraju se politički korektnima i ne boje se izraziti svoje mišljenje te se trude postavljati nove standarde u izvještavanju o nogometu. Njihovih 540 novinara diljem svijeta ne prepisuje članke iz drugih medija i ne prenose glasine već nude samo provjerene vijesti. Oni doslovno žive nogomet i čine sve što je u njihovoj moći da svojim čitateljima približe nogomet i kroz svoje članke dočaraju brzinu i uzbuđenje s terena.

Goal.com u regiji

Pokretanje hrvatskog i bosanskohercegovačkog izdanja portala Goal.com rezultat je suradnje kompanije Styria International s multinacionalnom kompanijom Perform. Ovime je Styria International postala prva kompanija u svijetu kojoj je kompanija Perform dala licencu za cijelu regiju, tako da će nakon pokretanja izdanja goal.com/hr i goal.com/ba, od listopada u vlastitim izdanjima moći uživati nogometni fanovi iz Slovenije i Srbije. Širenju suradnje tu nije kraj jer će već sljedeće godine biti pokrenuta izdanja i za ostale zemlje regije.

Styria je u Hrvatskoj najjači medijski brend s dosegom do gotovo 2,000.000 čitatelja dnevno, što kroz tiskovine, a što kroz digitalne kanale. Vlasnik je najčitanijih dnevnih novina, najposjećenijeg news portala i TV kanala 24sata, najrelevantnijeg hrvatskog dnevnika Večernji list, lidera među poslovnim izdanjima Poslovnog dnevnika, najvećeg hrvatskog online oglasnika njuskalo.hr te raznih specijaliziranih online izdanja.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
satar
22:24 11.06.2014.

Što je to regija?Ako mislite na bivšu državu,mi tamo više ne pripadamo,mi smo u EU,a oni nisu.Možda smo u regiji sa Slovenijom Austrijom Madžarskom,čemu takve gluposti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije