Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐU BOLJIM SPURSIMA

Goal.com: Modriću šestica

Luka Modrić
Reuters
24.04.2010.
u 17:34

Nogometni web-portal Goal.com ponudio je svoje ocjene s dvoboja 36. kola engleskog nogometnog prvenstva u kojem je Manchester United kao domaćin pobijedio Tottenham s 3:1.

Od trojice hrvatskih nogometaša u redovima Tottenhama, nastupio je jedino Luka Modrić, odigravši svih 90 minuta. Goal.com ocijenio ga je sa šesticom, jednom od boljih ocjena u redovima Spursa.

''Modrić je povremeno izgledao genijalno u prvom poluvremenu, ali nije dovoljno primao loptu. Nestao je kada su Spursi stali na stražnje noge'', piše Goal.com.

Bolje od Modrića u Tottenhamu prošao je samo strijelac Ledley King sa sedmicom. U domaćoj momčadi su najbolje osmice dobili dvostruki strijelac s bijele točke, veteran Ryan Giggs i francuski lijevi branič ''Patrice Evra'' koji je bio ''tipično briljantan'', kako piše Goal.com.

Sky Sports je Modrića također ocijenio sa šesticom, a Kinga s ocjenom 8, koju je kod domaćina zaradio samo Paul Scholes.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije