Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

Goal.com: Modrić igrač utakmice protiv Chelseaja!

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (left) celebrates after scoring his side\'s second goal of the game with team mate Gareth Bale Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
01.05.2011.
u 11:58

Nogometni portal Goal.com proglasio je Luku Modrića igračem utakmice u porazu njegova Tottenhama kod Chelseaja (1:2).

Hrvatski je reprezentativac igrao cijeli susret, a za svoju je predstavu dobio - 8. Jedino je kapetan Chelseaja John Terry dobio tako visoku ocjenu.

"Fenomenalna predstava Hrvata! "Terorizirao" je igrače Chelseja po čitavom terenu. Njegov pregled igre i precizna dodavanja, bili su temelj svakog ozbiljnijeg napada Tottenhama. Još je jednom pokazao da je igrač za velike utakmice."

Vedran Ćorluka za svoj je nastup dobio solidnu šesticu.

"Pokazao se kao dobra zamjena za ozlijeđenog Assou-Ekotta, iako je ponudio malo u igri prema naprijed."

Tragičar utakmice bio je, naravno, vratar Tottenhama Heurelho Gomez, koji je dobio 4.

Komentara 4

JO
jozinho
17:27 01.05.2011.

Chelseaja....

CU
cupus
23:04 01.05.2011.

??????????????

SA
santos008
01:45 02.05.2011.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije