Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OVO JE RAZINA IZNAD'

Gledatelji u BiH ostali zaprepašteni onim što su vidjeli u prijenosu, scena zgrozila mnoge

Štakor u BiH
Arena Sport
19.09.2022.
u 10:47

"Na domaćim livadama je viđano sve i svašta u proteklim godinama... Ali ovo je razina iznad svega do sada", napisao je jedan korisnik Twittera.

Nogometaši banjolučkog Borca ostvarili su jučer pobjedu na gostovanju u 11. kolu Premijer lige BiH protiv Tuzla Cityja rezultatom 1:0. 

Gol za pobjedu Banjolučana postigao je Mrkaić u 79. minuti utakmice nakon što je iskoristio zbunjenost domaće obrane nakon ubačaja iz kornera. 

Klizak teren bio je glavni protivnik za igrače oba tima jer nisu mogli pokazati što znaju i umiju. Domaći, odnosno golman Fejzić, umalo nije postigao autogol kada se okliznuo, ali je loptu uspio stići na gol liniji.

Zbog radova na terenu stadiona Tušanj, ekipa iz Simina Hana domaće utakmice igra na Gradskom stadionu u Srebreniku. A jedan detalj sa stadiona zgrozio je navijače koji su pratili utakmicu. Taj su detalj prenijeli i mediji iz susjedstva.

Naime, kamera je zumirala kante za smeće koje su se nalazile iza korner zastavice. A na njima je bio - ogroman štakor.

"Na domaćim livadama je viđano sve i svašta u proteklim godinama... Ali ovo je razina iznad svega do sada", napisao je jedan korisnik Twittera. 

>> VIDEO: Nikoli Jurčeviću se spustio stolac pa mu voditelj pomagao

Standings provided by SofaScore

 
Ključne riječi

Komentara 1

HE
Helios
11:42 19.09.2022.

Bih je prlja...va ali doslovno kada bio tamo stao da operem auto sva ta prljava voda je odlazila u neku rjeku a smeča gdje god se okrenem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije