Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PSG - ISTANBUL BASAKSEHIR

Gledat ćemo nastavak utakmice prekinute zbog rasizma, a evo tko će suditi

Le match de Ligue des champions PSG-Basaksehir a été interrompu à la 23e minute après une allégation raciste du quatrième arbitre de la rencontre envers un membre du staff turc
JB Autissier/PIXSELL
09.12.2020.
u 08:35

Pomoćni trener gostujućeg sastava Pierre Webo dobio je crveni karton u 16. minuti, a iz turskog sastava tvrde kako ga je četvrti sudac Coltescu vrijeđao po rasnoj osnovi upotrijebivši riječ "negro"

Susret 6. kola skupine G nogometne Lige prvaka između Paris SG-a i Istanbul Basaksehira nastavit će se u srijedu od 18.55 sati, objavio je Europski nogometni savez (UEFA).

- Nakon incidenta koji se dogodio na večerašnjoj utakmici Lige prvaka između Paris SG-a i Istanbul Basaksehira, UEFA je u dogovoru s oba kluba odlučila kako će se preostale minute susreta odigrati sutra s novom sudačkom postavom. Početak nastavka bit će u 18.55 sati.

Istraga vezana uz ovaj incident bit će otvorena odmah - objavila je UEFA.

Susret između Paris SG-a i Istanbul Basaksekira prekinut je sredinom prvog poluvremena zbog incidenta koji se dogodio kod gostujuće klupe. Pomoćni trener gostujućeg sastava Pierre Webo dobio je crveni karton u 16. minuti, a iz turskog sastava tvrde kako ga je četvrti sudac Coltescu vrijeđao po rasnoj osnovi upotrijebivši riječ "negro". Uslijedila je 10-minutna rasprava s glavnim sucem Hateganom iz Rumunjske nakon koje je turska momčad napustila travnjak. Odmah potom u svlačionicu se povukla i domaća momčad.

UEFA je u srijedu objavila da će Nizozemac Danny Makkelie suditi utakmicu Lige prvaka između PSG i Basaksehira koja će se nastaviti danas u 18,55 sati. UEFA je još u utorak, pod povećanim pritiskom zbog sudaca, najavila njihovu promjenu, što je nešto što se do sada nije dogodilo.

Kako je u drugoj utakmici posljendjeg kola u ovoj skupini RB Leipzig svladao Manchester United jasno je kako su u osminu finala prošli RB Leipzig i Paris SG, no još nije poznato koja će momčad osvojiti prvo, a koja drugo mjesto u skupini. Paris SG-u za prvo mjesto treba pobjeda u srijedu, dok će u suprotnom prvo mjesto osvojiti RB Leipzig. Manchester United će na proljeće igati u Europskoj ligi, dok će Istanbul Basaksekir  u srijedu okončati svoje sudjelovanje u eurokupovima za ovu sezonu. 

Komentara 8

LU
Ludwik
08:44 09.12.2020.

Neoliberalna, ljevičarska žgadija ispolitizirala je sport do negledljivosti. Navijači su krave muzare koje više ne smiju izvjesiti niti transparent kako bi iznijeli svoja mišljenja. Sve je svedeno na komercijalizacijU od strane multinacionalnih kompanija iza kojih stoje parapolitičke i mafijaške organizacijee kao što je FIFA, UEFA, MOO...

KO
komunikolog
09:44 09.12.2020.

Znači crncu ne smiješ više reći da je crnac?

DU
Deleted user
11:43 09.12.2020.

Najbolje da sudi tamnoputi sudac (da ne kažem crnac) koji je ujedno i homoseksualac i transvestit. pomoćni suci nek budu kinez i indijac, a u VAR sobi nek su indijanac, borac za zaštitu okoliša i bidenov demokrat .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije