Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

Glazeri pokušavaju "utopiti" Man. United na burzi u Hong Kongu

glazeri
PA/Pixsell
12.06.2011.
u 21:35

U engleskim se medijima pojavila informacija kako obitelj Glazer ozbiljno razmišlja o prodaji Manchester Uniteda!

Američki vlasnici crvenih vragova navodno su ispitivali uvjete koje bi dobili za dionice Uniteda na hongkonškoj burzi. Riječ je zapravo isključivo o brizi za profit.

Manchester United ima veliki broj navijača u Aziji, pa Glazeri razmišljaju da će dionice postići veću cijenu u Hong Kongu nego na burzi u Londonu.

Tako se barata iznosom od oko 1,7 milijarda funta, a Amerikanci su United, kupili 2005. godine za dvostruko manji iznos.

Plan je, ističu engleski mediji, još u povojima, jer Glazeri žele vidjeti kako će proći tvrtka Prada, koja se također prebacila na hongkonško tržište kako bi postigla veću cijenu.

Komentara 2

Avatar Glina74
Glina74
21:54 12.06.2011.

DEJANE da mi obijasni koliko je to 1,7 milijardi dvostruko manji iznos na ADAM RIESSE nemogu to izračunati

BO
bomba
00:49 13.06.2011.

grgo bravo Na prvo čitanje nisam ni ja skonto. Živjelo slobodno novinarstvo i nesposobni novinari. novinaru kad se dijeli onda je upola ili jedna polovina, a kad se moži onda je duplo ili dvostruko. Ti si nama objasnio koliko suu oni manje platili pomoću množenja iznosa koji ste objavili. Svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije