Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuriozitet u Zadru

Glavni trener isključen, utakmicu priveli kraju kapetan i kondicijski trener

Zadar: KK Zadar i Hermes Analitica u 8. kolu košarkaške A1 lige
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/5
30.10.2020.
u 23:28

Glavni trener Veljko Mršić isključen je u 29. minuti, a njegov pomoćnik Ivan Perinčić bio je odsutan radi obiteljskih razloga pa su s momčadi do kraja susreta kormilarili kapetan sastava i kondicijski trener

Na neobičan način završila je utakmica HT Premijer lige u Višnjiku između Zadra i Hermesa koju su dobili domaćini 94:73 . Naime, kako je prvi trener Veljko Mršić isključen u 29. minuti susreta, a zbog obiteljskih obveza nije bilo njegova pomoćnika Ivana Perinčića, utakmicu su, zajedničkim snagama, strateški priveli kraju kondicijski trener Mario Mandir i prvi razigravač Dominik Mavra.

Sva je sreća, po Zadrane, da su nasuprot sebe imali momčad koja im ne može parirati pa je konačni ishod - sa i bez trenera - bio zapisan u odnosu snaga. A Mršić je isključen jer je oštro prigovorio sucu, a kako se nije uspio suzdržati od daljnjeg izražavanja nezadovoljstva pa je tu bilo i psovki, prvi trener Zadra je dobio drugu - isključujuću - tehničku.

Kod domaćina najviše su zabili Amerikanci Worku (20) i Carter (14) te Junaković (13), a kod gostiju Svoboda (16) i Perić (14).

Već u nedjelju Zadrani igraju jadranski derbi protiv Splita, ali u sklopu 5. kola ABA lige a u toj prigodi u subotu će morati na testiranje na koronavirus kao što to čine uoči svakog nastupa u regionalnoj ligi.

Već u četvrtak Zadrani gostuju u Zagrebu protiv Dubrave, a u subotu u Beogradu protiv Partizana pa će u devet dana odigrati četiri utakmice. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije