Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobra vijest

Glavić probuđen iz inducirane kome

Miho Glavić
Marko Lukunić/Pixsell
05.08.2010.
u 16:14

Nakon što je sedam dana proveo u induciranoj komi, liječnici bolnice na Ibizi probudili su Mihu Glavića, predsjednika Hrvatskog skijaškog saveza.

Glavić je progutao komad plastike koji mu je probio stijenku želuca i oštetio jetru pa je nastupila sepsa.

Nakon dviju operacija, obavljena je i dijaliza, i Miha je sada bolje.

U četvrtak je komunicirao sa suprugom Ninom zatraživši u jednom trenutku čak i mobitel.

Ključne riječi

Komentara 1

SR
SREBOTNIK
00:55 06.08.2010.

Miho Glavić je rijetko veliki čovjek! Bogat čovjek koji nikada ne zaboravi prijatelje! Kao i mene, koji sam 3 puta u životu poslovno posrnuo, ali mi svaki puta dao ruku! Miho ozdravi nam! Bio si na rubu, ali detalje ne smijem davati! Poštujem odluku Vedrana Pavleka koi je i sada, kao i svo vrijeme, s Mihom na Ibizi! Hvala španjolskim liječncima što su na malom otoku, tako čudnovatu i posanu operaciju , uspješno izveli! Miho je odmah pomogao Kostelićima, kao treći, te 1997 godine. Mi Mihi želimo poslati 1001 orhideju, lotusa, ruže, što li već!.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije