Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA MMA LIGA

Glavaš: MMA je moja hrana, ove sezone osvajam pojas!

Dražen Glavaš (1)
Foto: MMA liga
1/4
10.04.2013.
u 13:59

Treći event Hrvatske MMA lige na rasporedu je u subotu, 13. travnja 2013. s početkom u 20.30 sati, a prijenos uživo je na Oyo.hr

Dražen Glavaš (Cromma Gym) prošle sezone je pokazao da je borac vrijedan respekta. Ovaj beskompromisni udarač  došao je do finala Hrvatske MMA lige gdje ga je zaustavio Dorijan Ilić (Piranha Kastav) što mu je dodatni poticaj da se ove godine „okiti“ pojasom.

Na trećem eventu prvog kruga prije četvrtfinala lige u svibnju, 13. travnja u kavezu Cibone, protivnik će mu biti izvrsni parteraš iz Osijeka Saša Milinković. Tko će odnijeti pobjedu u ovom ogledu dvaju različitih stilova slobodne borbe, vidjeti ćemo u subotu, ali Glavaš je uvjeren u svoj trijumf.

- Proučavao sam svog protivnika i znam da je dobar u hrvanju. Puno sam trenirao kritične situacije u parteru. Trudit ću se da u ranoj fazi ne odemo na tlo. I radit ću ono što najbolje znam – stand up. Udaračke tehnike su moja specijalnost i siguran sam da ćemo pružiti akraktivnu borbu. Ove godine imam još više motiva nego prošle, dati ću najbolje od sebe! Vidim se sa pojasom. Godinama sam u sportu, posebno borilačkim sportovima, a MMA je kruna svih borilačkih sportova. Bez ovoga ne mogu, trenirati i boriti se, to je za mene jedna od primarnih potreba, kao što je nekome hrana. Ovo je moja hrana – ispričao je Glavaš.

 Treći event Hrvatske MMA lige na rasporedu je u subotu, 13. travnja 2013. s početkom u 20.30 sati, a prijenos uživo je na Oyo.hr. Posjetitelje očekuju seksi ring-djevojke, Žanamari & J\'Animals, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 35 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Neka igre MMA lige počnu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije