Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL U CIBONI

Gladijatori su se vratili: Uskoro polufinale MMA lige

MMA liga (1)
Foto: MMA liga
1/6
26.08.2013.
u 20:42

Poslastica večeri u Ciboni bit će PRESTIGE FIGHT između, prošlogodišnjeg prvaka Hrvatske MMA lige u teškoj kategoriji, Bože Mikulića i Sándora Ökrösa (Mađarska)

Bliži se polufinale Hrvatske MMA lige, svi u Cibonu! Ljetna stanka je iza nas, gladijatori su se vratili u grad. Nakon četvrtfinala u lipnju, poraženi borci su se časno oprostili s MMA kavezom, a dalje idu samo najhrabriji. Najbolji MMA borci odmjerit će snage u velikom polufinalu Hrvatske MMA lige koje će se odigrati 7. rujna u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21 sat.

Svjedočit ćemo istarskom dvoboju, okršajima zagrebačkih klubova, srazu Zadrana i Zagrepčana, borbi nezaustavljivih Dubrovčana, Osijek želi pojas u super teškoj kategoriji – cijela Hrvatska bori se u MMA kavezu! 20 boraca, 10 borbi, jedan kavez.

Poslastica večeri bit će PRESTIGE FIGHT između prošlogodišnjeg prvaka Hrvatske MMA lige u teškoj kategoriji, Bože Mikulića i Sándora Ökrösa (Mađarska).

Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke,
vrhunski borci i tona testosterona. Potražite ulaznice već od 55 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije