Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE OČARAO

Gladijator Luis Suarez mora biti nogometaš godine

Luis Suarez
Foto: Reuters (Ilustracija)
26.03.2014.
u 12:32

- Luis Suarez se u potpunosti promijenio. Ove godine je pravi profesionalac, briljantan je. Vidljivo je kako je popravio sve aspekte koji su mu se zamjerali u prošlosti - rekao je Rodgers

Iza nogometaša Liverpoola je fantastična sezona u kojoj su još uvijek u borbi za naslov prvaka Engleske. Za to su ponajviše zaslužni napadači Luis Suarez i Daniel Sturridge. Urugvajac je sa 28 golova prvi, a Englez sa 19 golova drugi strijelac Premiershipa.

Novi ispit igrači Brendana Rodgersa imat će večeras kada na Anfield dolazi Sunderland. Trener gostiju Gus Poyet uoči utakmice je izjavio kako je jedini način da se zaustavi Suareza taj da on ne zaigra na utakmici.

- Nije u pitanju kako Liverpool igra nego u tome što imaju igrača za kojeg će svi ove godine glasati u izboru za najboljeg igrača Premiershipa. Jedini način kako zaustaviti Suareza je taj da prije utakmice dobije prehladu pa da ne može igrati - rekao je Poyet.

O Suarezu je prije utakmice protiv Sunderlanda govorio i trener 'redsa' Rodgers.

- Nakon onog nesretnog incidenta (op.a. grizenje Branislava Ivanovića) Luis Suarez se u potpunosti promijenio. Ove godine je pravi profesionalac, briljantan je. Vidljivo je kako je popravio sve aspekte koji su mu se zamjerali u prošlosti - rekao je Rodgers te dodao:

- Lijepo je što su ljudi dobili priliku vidjeti njegovu drugu stranu. On je skroman, ponizan igrač koji postane gladijator kada izađe na travnjak. Mi u ovoj zemlji cijenimo istinske promjene kod ljudi, volimo nagraditi dobrotu i karakter, tako da bi zaista bilo sjajno kada bi na kraju sezone Suarez dobio nagradu za najboljeg nogometaša Premiershipa - zaključio je trener 'redsa'.

>> Jelavić promašio penal; šestica Liverpoola, petarda Cityja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije