Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽENE IZABRALE

Giroud proglašen za najzgodnijeg u engleskoj ligi, a dobro je prošao i Lovren

Olivier Giroud
Foto: Reuters/Pixsell
12.02.2015.
u 18:30

- Vijest je izazvala oduševljenje, dečki su sretni - rekao je uz smijeh glasnogovornik Burnleyja.

Olivier Giroud ima dodatnih razloga za zadovoljstvo uoči Valentinova jer imao je tu čast da ga u anketi žene izaberu za najzgodnijeg nogometaša. I konkurencija nije bila slaba, u izboru se našlo njih 300!

Sudjelovalo je 250 žena, a osim Girouda kao najzgodnijeg nogometaša, birala se i najzgodnija momčad. Pa je tako Burnley na prvom mjestu, slijedi Liverpool pa Arsenal.

- Vijest je izazvala oduševljenje, dečki su sretni - rekao je uz smijeh glasnogovornik Burnleyja.

Osim najzgodnijeg nogometaša i momčadi, napravljena je i momčad od 11 najzgodnijih nogometaša lige. To su redom: Ben Foster - Santiago Vergini, Jason Shackell, Erik Pieters, Paul Konchesky - Jesus Navas, Morgan Schneiderlin, Matty James, Nacer Chadli - Charlie Austin, Olivier Giroud.

Od hrvatskih nogometaša najzgodniji je Dejan Lovren, nalazi se na 17. mjestu.

>> Dejan Lovren novom golišavom fotkom u krevetu s nogometašem uzbudio žene

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije