Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NALAZI NORMALNI

Gips se uspaničio da i Ivica ima problema sa štitnjačom

Ivica Kostelić
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
05.02.2014.
u 08:15

U želji da otkriju što bi mogao biti razlog slabijih Ivičinih rezultata i određenog nedostatka energije u drugim laufima, Kostelići su provjerili i razinu hormona Ivičine štitnjače. Nalazi su uredni.

Prva skupina hrvatskih olimpijaca jučer je otputovala u Soči, a puno sreće na olimpijskim borilištima “poželjela” im je i prometna policija. Naime, svaki od pet kombija s oznakama Hrvatskog skijaškog saveza na Plesu zaradio je kaznu od 500 kuna zbog nepropisnog parkiranja. S obzirom na to da je samo Ivičina ekipa imala više od 70 komada prtljage i da je u zrakoplov za Soči ukrcano oko 250 komada, jasno je zašto su se kombiji ispred aerodromske zgrade zadržali dulje od dopuštenih pet minuta. Kazne vjerojatno ne bi bilo da je taj mali “konvoj” najavljen, no da bi u takvim slučajevima i policajci mogli biti fleksibilniji – ipak je riječ o hrvatskim reprezentativcima – i to je neprijeporno.

Zagonetni Ivica i Ante

I ovaj je put Ivica bio zagonetan. Na pitanje zna li uzroke svojih loših nastupa u siječnju, kazao je:

– Nekoliko je razloga, no o tome ćemo nakon sezone.

Za kraj sezone priču o tome, a riječ je o nečemu što očito može čekati, ostavio je i njegov otac Ante Kostelić.

– To smo jučer otkrili, no o tome sada nećemo razglabati. Barem znamo što je pa ćemo prema tome postupiti nakon sezone.

To o čemu priča Gips nalazi su hormona Ivičine štitnjače. U želji da otkriju što bi mogao biti razlog slabijih Ivičinih rezultata i određenog nedostatka energije u drugim laufima, Kostelići su provjerili i razinu hormona Ivičine štitnjače. Nalazi su uredni. Ono što je Antu nepotrebno uplašilo jest to što je nalaz hormona TSH u donjoj trećini pa ga je to odmah asociralo na Janičine zbog kojih je završila na operaciji štitnjače.

>> Kostelić: Zašto bi zlato bilo čudo? Pa nisam toliko loš
>> Hrvatski sportaši putovali na ZOI pa dobili kaznu za parkiranje!

Komentara 6

Avatar s_trava
s_trava
09:23 05.02.2014.

Ivicu treba prvenstveno gledati kao sportaša, tko to nije bio ne razumije puno stvari, a naručito gotovo nitko od nas ne zna što je to biti vrhunski profesionalni sportaš, zato jedino što je korektno od nas je diviti se i navijati za Ivicu. Ovo zadnje podrazumjeva se za one koji vole Hrvatsku i njene sportaše.

Avatar ludi kekec
ludi kekec
09:57 05.02.2014.

ivica je u skijanju postigao zaista puno... i naravno da to ne može tako u nedogled. svatko dođe do svojih granica... a mudar čovjek ih i prepozna. a oni manje mudri počnu tražiti kojekakve druge razloge...

Avatar ludi kekec
ludi kekec
09:51 05.02.2014.

"U želji da otkriju što bi mogao biti razlog slabijih Ivičinih rezultata, i određenog nedostatka energije u drugim laufima, Kostelići su prekontrolirali i Ivičinu štitnjaču i oni su u okvirima normale." tko su to ONI???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije