Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOSTELIĆEV ODGOVOR

Gips: Olimpijski slalom mora biti težak, a Myhrer i Hargin su loši gubitnici

Ante Kostelić
Petar Glebov/PIXSELL
23.02.2014.
u 11:44

- Staza nije bila šala i ja sam zadovoljan. Olimpijski slalom mora biti težak da bude zanimljiv kao što je nekad bio. Danas su pobijedili najbolji. Da su Šveđani bili na postolju onda bismo slušali drugačije tonove, nažalost, Myhrer i Hargin su loši gubitnici.

Na traženje švedskih novinara, glasnogovornik hrvatske skijaške reprezentacije Nenad Eror na spornu im je temu dobavio komentar Ante Kostelića.

- Staza nije bila šala i ja sam zadovoljan. Olimpijski slalom mora biti težak da bude zanimljiv kao što je nekad bio. Danas su pobijedili najbolji. Da su Šveđani bili na postolju onda bismo slušali drugačije tonove, nažalost, Myhrer i Hargin su loši gubitnici.

Na tu njegovu tezu netko duhovit je dometnuo da je sva sreća što su Austrijanci, najutjecajnija skijaška nacija na svijetu, osvojili dvije medalje jer da nisu utrka bi bila ponovljena. Na temu postavljanja staze hrvatskim je novinarima Gips samo kratko dobacio:

- Da su obje staze bile kao ova druga, poredak bi bio sasvim drugačiji.

>> Žestok napad na Kostelića: Stazu je postavio senilan i nesposoban čovjek

Komentara 14

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
14:37 23.02.2014.

Slažem se s Gipsom, nema mjesta miki maus stazama na OI. Francuzi i Šveđani su ispali džabalebaroši i loši gubitnici. Druga vožnja je bila napeta i neizvjesna, uživao sam. Ako je onaj 19-godišnji Kristofferson prošao bez problema, onda se iskusnisni skijaši poput Grangea, Myhrera i Neureuthera moraju zamislit zašto su ispali naivni.

FU
FULL
14:57 23.02.2014.

G. Kostelić je odgovorio istinu i bilo bi puno pametnije za skijašku organizaciju da i drugi slijede njegov primjer. To što Ivica nije postigao bolje rezultate ove godine i rezultat na OI je njegovo zdravstveno stanje glavni i isključivi krivac za koje se dobro zna, dobro je da skija jer drugi "velikani" da imaju iste ozljede od davno ne bi ni rekreativno skijali. Tema o kojoj se raspravlja je "na tapetu" već godinama i dobro je znana, kao i to, da Ivica jedini skija sve discipline za razliku od drugih skijaša a to je tek njegova umješnost i znanje za razliku od svih drugih koji mu nisu ni do pancerice. Da svi drugi isto rade, pitanje je, kakvog bi oni bili zdravstvenog stanja i koliko kompozitni? Miješati "kruške i jabuke" u komentarima je već postala "klasika"!?

GE
Getgum
12:55 23.02.2014.

Moj komentar je da prva vožnja nije bila gledljiva,dok sam drugu vožnju odgledao u cijelosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije