Naslovnica Sport

Gips: Olimpijski slalom mora biti težak, a Myhrer i Hargin su loši gubitnici

- Staza nije bila šala i ja sam zadovoljan. Olimpijski slalom mora biti težak da bude zanimljiv kao što je nekad bio. Danas su pobijedili najbolji. Da su Šveđani bili na postolju onda bismo slušali drugačije tonove, nažalost, Myhrer i Hargin su loši gubitnici.
23. veljače 2014. u 11:44 14 komentara 7104 prikaza
Ante Kostelić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Na traženje švedskih novinara, glasnogovornik hrvatske skijaške reprezentacije Nenad Eror na spornu im je temu dobavio komentar Ante Kostelića.

- Staza nije bila šala i ja sam zadovoljan. Olimpijski slalom mora biti težak da bude zanimljiv kao što je nekad bio. Danas su pobijedili najbolji. Da su Šveđani bili na postolju onda bismo slušali drugačije tonove, nažalost, Myhrer i Hargin su loši gubitnici.

Na tu njegovu tezu netko duhovit je dometnuo da je sva sreća što su Austrijanci, najutjecajnija skijaška nacija na svijetu, osvojili dvije medalje jer da nisu utrka bi bila ponovljena. Na temu postavljanja staze hrvatskim je novinarima Gips samo kratko dobacio:

- Da su obje staze bile kao ova druga, poredak bi bio sasvim drugačiji.

>> Žestok napad na Kostelića: Stazu je postavio senilan i nesposoban čovjek

ACI Marine
Nautički turizam
Stigle megajahte - u hrvatske marine se u pet dana privezalo 55 jahti dužine između 24 i 180 metara

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Ron Burgundy
  Ron Burgundy:

  Slažem se s Gipsom, nema mjesta miki maus stazama na OI. Francuzi i Šveđani su ispali džabalebaroši i loši gubitnici. Druga vožnja je bila napeta i neizvjesna, uživao sam. Ako je onaj 19-godišnji Kristofferson prošao bez problema, onda se iskusni ... prikaži još!sni skijaši poput Grangea, Myhrera i Neureuthera moraju zamislit zašto su ispali naivni.

 • FULL:

  G. Kostelić je odgovorio istinu i bilo bi puno pametnije za skijašku organizaciju da i drugi slijede njegov primjer. To što Ivica nije postigao bolje rezultate ove godine i rezultat na OI je njegovo zdravstveno stanje glavni i isključivi krivac ... prikaži još! za koje se dobro zna, dobro je da skija jer drugi "velikani" da imaju iste ozljede od davno ne bi ni rekreativno skijali. Tema o kojoj se raspravlja je "na tapetu" već godinama i dobro je znana, kao i to, da Ivica jedini skija sve discipline za razliku od drugih skijaša a to je tek njegova umješnost i znanje za razliku od svih drugih koji mu nisu ni do pancerice. Da svi drugi isto rade, pitanje je, kakvog bi oni bili zdravstvenog stanja i koliko kompozitni? Miješati "kruške i jabuke" u komentarima je već postala "klasika"!?

 • Getgum:

  Moj komentar je da prva vožnja nije bila gledljiva,dok sam drugu vožnju odgledao u cijelosti.