Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slovenci bolji od hrvata
Povratak na članak

Gips o Faku: O državljanstvu nikada ne bih trena razmišljao

Niti povratak Janice Kostelić nije pomogao da se u 75. dvoboju Zagreba i Celja – uvjerljivo pobijedi.

Komentari 10

CR
crocro
14:46 12.04.2010.

O

VL
ZU
zuba
20:37 11.04.2010.

Pa naravno ovaj sugavi zivot je samo jedan...jedini??!!Najbolje je da te pamte kao slovenca...uzas

VL
ZG
zgolub11
20:15 11.04.2010.

svaka čast gips,nije u šoldima sve ali ako baš moraš uzmi austrijsko ili tursko državljanstvo samo ne slovensko

VL
OB
-obrisani-
21:47 11.04.2010.

Bravo Kostelići. Tko šljivi Dikobraza!

VL
SA
Sapientinus
21:51 11.04.2010.

@zgolub11: sve je to točno. Ali pogledajmo što se događa: od Kežmana rade Srbina, od Faka Slovenca. Izgleda sve za lovu. Pa kakav smo to mi narod?

VL
AA
aaaaaaaaaaaa
00:21 12.04.2010.

Netko promijeni drzavljansto a netko mjesto boravka na primjer Monte Carlo no motivi su jednaki! Pravi domoljubi iskljucivo radi novaca ne mjenjaju niti jedno niti drugo.

VL
OB
-obrisani-
12:14 12.04.2010.

\'\'DONATORSERATOR\'\',Kostelici su i previse dali za Hrvatsku ,da bi svoju zaradu ulozili u jednu banku koja moze svakog trenutka da bankrotira,a ti i taki ko ti razjebli bi i Njemacku za dva mjeseca,steta sto novac nisu prebacili na tvoj tekuci racun,kako bi se mogao kurciti sa suncanim naocalama na vrh glave,ono po snobovski.

VL
CR
crocro
15:00 12.04.2010.

O kakvom mi to opet državljanstvo govorimo. Ako je o Faku, nema se o čemu raspravljati. Ono što mu nude slovenci, imati će gotovo isto i u Hrvatskoj. I zašto onda državljanstvo SLO. Fak je dobar ali i perspektivan biatlonac, zato mu valja posvetiti i adekvatne uvjete treniranja. Ali ja mu ne opravdavam kao niti Gips, da su neki perfektni uvjeti treniranja razlog promjene državljanstva. Pa zar Fak misli da će doživotno biti mlad i da će još 30 godina biti odličan biatlonac, A ruku na srce, rezultatima oscilira, može pobijediti ili biti među najboljima, a može i totalno podbaciti. A što će biti s državljanstvom kada više ne bude niti teoretski mogao stizati svjetske rezultate, čije će onda državljanstvo imati i kome će donositi medalje? Ako nas stalno drži napetim hoće ili neće otići, ali da mene pita, ako ode, onda neka si zadrži SLO državljanstvo do kraja života i neka uredno i u miru živi u Deželi. Hrvatsko državljanstvo nije autobus iz kojega se može izlaziti i ulaziti kako gos se tko sjeti. Ovo već jednom treba raščistiti a ne da nas vuče za nos. Sve što je učinio za Hrvatsku državu obilno mu treba zahvaliti i adekvatno nagraditi, ako ostane u HR državi dalje mu omogućiti najbolje moguće uvjete, a ako ide pod barjak Dežele i za njih želi osvajati mdalje, treba ga pozvati, zahvaliti mu se, izdati dokumente da promijeni državljanstvo i reći zbogom Hrvatu dragi, sretno postao slovenac. A Fak još javnosti u brk nije rekao što želi, pa mu poručujem da sazopve konferenciju za novinare i kaže: Ostajem i zauvijek ću biti HRVAT, ili: :Odlučio sam postati slovenac, zbogom Hrvatska domovino. To je za mene muški i športski. I po tome bi ga cijenio.

VL
SB
sbb
21:16 12.04.2010.

Hrvati slovencima: \"We don\'t give a Fak.\"

VL
AN
antimafia
21:37 12.04.2010.

slažem se, bez razmišljanja treba uzeti tuđe

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.