Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNA ODLUKA

Giorgos Karagounis nakon Kostarike rekao zbogom reprezentaciji

Giorgos Karagounis
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
30.06.2014.
u 12:44

- Ovo je bila moja zadnja utakmica za Grčku - bio je jasan kapetan reprezentacije.

Kapetan grčke nogometne reprezentacije Giorgos Karagounis odlučio je nakon 15 godina i 139 utakmica reći zbogom nacionalnoj selekciji!

- Ovo je bila moja zadnja utakmica za Grčku. Htjeli smo ostati još jedan tjedan ili čak dulje, ali to je sada nemoguće promijeniti - kazao je 37-godišnjak i legenda grčkog nogometa, čiji debi je bio davne 1999. protiv El Salvadora.

Uvijek će ga se pamtiti po sjajnim igrama na Europskom prvenstvu 2004. godine, kad je bio jedna od ključnih karika u osvajanju tog povijesnog naslova.

>> Kostarika prvi put u povijesti u četvrtfinalu! Pobijedila je Grčku nakon jedanaesteraca

Komentara 1

WE
WESTCHESTER
02:07 01.07.2014.

Svaka cast Karagounisu bio je pravi kapetan, bio je primjer svima kako se igra za nacionalni tim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije