Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gostovanje u C. Gori

Gerrard uzvraća udarac : 'Mnogo priče' neće osvojiti utakmicu!

'England's Steven Gerrard celebrates victory over Ukraine after their Group D Euro 2012 soccer match at the Donbass Arena in Donetsk, June 19, 2012.    REUTERS/Alessandro Bianchi (UKRAINE  - Tags: SP
Reuters/PIXSELL
26.03.2013.
u 14:27

Gerrard se požalio na atmosferu za koju kaže da neće biti prijateljska, da će biti neugodnih dovikivanja i provokacija. Brnović je etiketirao Englesku kao "uplašenu".

Crnogorski trener Branko Brnović osvrnuo se na engleskog kapetana Stevena Gerrarda i rekao da unaprijed pronalazi izlike u slučaju da njegova reprezentacija bude poražena na stadionu u Podgorici, gdje će se danas susresti s Crnom Gorom u kvalifikacijskoj utakmici za SP. Gerrard se požalio na atmosferu za koju kaže da neće biti prijateljska, da će biti neugodnih dovikivanja i provokacija. Brnović je etiketirao Englesku kao "uplašenu".

Gerrard se ne želi zamarati Brnovićevim komentarima i neće dopustiti da ga izbaci iz takta verbalno zastrašivanje crnogorskog trenera jer kaže da to pokazuje njihovu slabost.

– Ne zanima me što se reklo na njihovoj presici, kao ni što je bilo na našoj, da vam budem iskren. Zanima me kako ćemo zaigrati na gostovanju kada se začuje zvižduk za početak utakmice. Mnogo priče neće dobiti utakmicu – izjavio je Steven za BBC.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije