Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKI DERBI

Gerrard: Neka Rooney nešto ostavi i za SP u JAR-u

Wayne Rooney
Reuters
21.03.2010.
u 10:17

- Bilo bi dobro da Rooney danas ne stisne gas do kraja, neka se sačuva malo i za SP - komentirao je kapetan Redsa uoči velikog engleskog derbija.

Bilo je to točno prije godinu i sedam dana. Manchester United jurio je prema još jednom naslovu, Liverpool je zapravo došao sparirati. A onda su u "Kazalištu snova" redsi odigrali jednu od najvećih utakmica u posljednjih nekoliko godina. Nemanja Vidić bio je veliki tragičar, krivac za dva gola, a još je i isključen. Na semaforu je pisalo Manchester United – Liverpool 1:4!

Torresa želi Abramovič

Predigru ove utakmice opet igraju treneri. Alex Ferguson obrušio se na FA jer je, prema njegovu mišljenju, Gerrard zaslužio isključenje na prošlotjednoj utakmici s Portsmouthom.

– Nisam ni očekivao da će ljudi iz FA promijeniti odluku, ali nedopustivo je da Gerrard onako laktom udari Browna – rekao je Ferguson.

To je dio psihološkoga rata uoči današnjega (14.30 sati, RTL) velikog susreta.

Ima li netko uopće odgovor za Waynea Rooneya, koji je u 25 prvenstvenih utakmica postigao 32 pogotka?

– Sretan sam što je u velikoj formi jer to je dobro za Englesku, ali neka nešto od svog arsenala ostavi za SP u JAR-u. No, bilo bi dobro da danas ne stisne gas do kraja, neka nešto ostavi za SP – rekao je novi kapetan Engleske i dugogodišnji vođa Liverpoola Steven Gerrard.

Fernando Torres, za kojega Roman Abramovič želi platiti koliko god treba, protiv Lillea u četvrtak pokazao je da je ulovio formu. A to je briga više za Fergusona.

Ferguson ne da naslove

Ferguson igra 48. prvenstvenu utakmicu kao trener Manchester Uniteda protiv Liverpoola (20 pobjeda, 11 remija i 16 poraza), a zbog njega uglavnom Liverpool već dva desetljeća ne zna za naslov prvaka. No, taj najveći derbi engleskog nogometa nerijetko je skrivao mnoge tajne, nudio neizvjesnost, a tako će biti i danas! U prvoj utakmici ovog vikenda Aston Villa pred svojim je navijačima poražen protiv Wolverhamptona 2:1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije