Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Germania novi partner Slaven Belupa

Germania novi partner Slaven Belupa
20.07.2021.
u 13:16

Germania će pratiti Farmaceute u idućih najmanje dvije sezone i na taj način biti dodatna podrška jednom od najstabilnijih hrvatskih prvoligaša koji je dio najvišeg ranga hrvatskog nogometa već pune 24 sezone.

Koprivnički prvoligaš Slaven Belupo nije mogao sanjati bolju ulaz u novu sezonu. Prvo su, na otvaranju prvenstva, Farmaceuti svladali Dinamo na Maksimiru, a onda su, u ponedjeljak, potpisali dvogodišnji ugovor o suradnji s Germanijom.

Germania će pratiti Farmaceute u idućih najmanje dvije sezone i na taj način biti dodatna podrška jednom od najstabilnijih hrvatskih prvoligaša koji je dio najvišeg ranga hrvatskog nogometa već pune 24 sezone.

"Drago mi je da je Germania Sport kladionica prepoznala Slaven Belupo kao ozbiljan klub, brend i potencijal za suradnju koja će biti, siguran sam, i više nego uspješna. Želim im poželjeti dobrodošlicu u nadi da je ovo tek početak i da ćemo u budućnosti surađivati još bolje i opširnije“, rekao je po potpisivanju sponzorskog ugovora Aleksandar Aleksovski, direktor Slaven Belupa.

Pri potpisivanju ugovora između dvije jake 'institucije' još su sudjelovali Marijo Tolj i Jasmina Batarilo-Ćerdić iz Germania Sport kladionice te Ksenija Mihaljević, koja obnaša funkciju direktorice marketinga Slaven Belupa.

Nakon HNK Gorice, NK Lokomotive, HNK Šibenika i NK Istre 1961, Germania Sport je kompletirala i petog hrvatskog prvoligaša kojem će u narednom periodu biti sponzor, no prije svega partner i podrška u ostvarivanju Slavenovih ambicija.

U proteklih 20 godina, Germania je postala jedan odvodećih priređivača iz područja igara na sreću i sportskog klađenja u Hrvatskoj. Kako bi svojim korisnicima pružili objedinjenu ponudu usluga i informacija, tvrtka Germania Sport 2014. godinepokrenula je specijalizirani sportski portal Germanijak.hr koji je na putu da postane najčitaniji specijalizirani portal u Hrvatskoj.

Germania veliku važnost pridaje i društveno odgovornom poslovanju na koje izdvaja značajan postotak godišnjeg budžeta, a sve kako bi zajednici vratili dio onoga što je dala, budući da su nas ova burna vremena i nedaće poput covida, potresa i klimatskih promjena poučile da profit nije najbitniji, već solidarnost, aktivna participacija u zajednici, uz održivi razvoj kompanije.

U skladu s tim Germania osim brojnih jednokratnih donacija potrebitim udrugama i ustanovama sudjeluje i u ekološkim projektima, zdravstvenim akcijama, te stipendira mlade talente, a veliki naglasak stavlja i na participaciju samih zaposlenika u društveno odgovornim akcijama.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije