Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Germania i Lokomotiva nastavljaju uspješnu suradnju

Germania i Lokomotiva
13.06.2023.
u 12:44

Jedan od najstabilnijih hrvatskih prvoligaša, NK Lokomotiva, i vodeći priređivač iz područja igara na sreću i sportskog klađenja u Hrvatskoj, Germania, produžili su uspješno partnerstvo koje je započelo na ljeto 2021.

Uz sponzorstvo i partnerstvo Germanije Lokomotiva je mirno 'odvozila' kroz posljednje dvije sezone HNL-a, dodatno afirmirala mlade igrače među kojima su i budući nositelji hrvatskog nogometa, a kako nepisano sportsko pravilo nalaže da se 'pobjednička momčad ne mijenja', nije bilo izbora nego da Germania i Lokomotiva produže sponzorsku suradnju.

Iznimno smo ponosni jer produžujemo suradnju s Lokomotivom, jednim od najuspješnijih hrvatskih prvoligaša posljednjih godina, a kojeg karakterizira napadački i atraktivan nogomet. Vjerujem da će Lokomotiva na krilima ove suradnje u predstojećoj sezoni napraviti dodatni iskorak, možda i dohvatiti plasman u Konferencijsku ligu“, rekla je na potpisivanju ugovora direktorica marketinga Germanije Jasmina Batarilo-Ćerdić, dok je sa strane Lokosa ugovor o produženju partnerstva potpisao izvršni direktor Lokomotive Dennis Gudasić.

Osim Germanije, medijski partner Lokomotive u idućoj sezoni bit će i specijalizirani sportski portal Germanijak.hr na kojem svakodnevno, još od 2014., možete čitati najvažnije vijesti i tekstove o klubu.

Germania veliku važnost pridaje i društveno odgovornom poslovanju na koje izdvaja značajan postotak godišnjeg budžeta, a sve kako bi zajednici vratili dio onoga što je dala, budući da su nas ova burna vremena kojima smo svjedočili posljednjih godina poučile da profit nije najbitniji, već solidarnost i aktivna participacija u zajednici, uz održivi razvoj kompanije.

U skladu s tim Germania osim brojnih jednokratnih donacija potrebitim udrugama i ustanovama sudjeluje i u ekološkim projektima, zdravstvenim akcijama, te stipendira mlade talente, a veliki naglasak stavlja i na participaciju samih zaposlenika u društveno odgovornim akcijama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije