Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Germania daje najveće tečajeve: Nice 2.40, Leverkusen 1.85, Everton 1.75

Premier League - Everton v Burnley
Phil Noble/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
25.09.2021.
u 12:21

Nigdje nećete naći veće tečajeve

Stigao nam je vikend, sunčano je vrijeme, a da subota bude još ljepša, pobrinula se Germania koja časti najvećim tečajevima na pobjede Nice, Leverkusena i Evertona.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germanije, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

ST. ETIENNE – NICE (17:00), DVOJKA 2.40

Sedam utakmica, nijedna pobjeda. Tako je u novu sezonu Ligue 1 krenuo sastav St. Etiennea. Jasno, na tablici su pri dnu, na pretposljednjem 19. mjestu i to će htjeti iskoristiti gosti iz Nice. Trenutno sedmoplasirana momčad lige ostvarila je pobjede protiv Bordeauxa i aktualnog prvaka Lillea pa je tečaj i više nego primamljiv.

LEVERKUSEN – MAINZ (15:30), JEDINICA 1.85

Obje momčadi solidno su ušle u novu sezonu Bundeslige. I četvrtoplasirani domaćini i peti gosti trenutno broje 10 bodova. Jedan od njih otići će u bodovnu prednost nakon današnje međusobne utakmice, a favorit je domaćin, Bayer Leverkusen, koji bi nakon pobjede nad Stuttgartom mogao nastaviti niz. U prilog im ide i to što je Mainz kod kuće uzeo samo bod u susretu s Freiburgom.

EVERTON – NORWICH (16:00), JEDINICA 1.75

Gosti nisu mogli gore ući u novu sezonu Premier lige u koju su stigli kao prvaci Championshipa. U pet utakmica, upisali su isto toliko poraza i na posljednjem su mjestu ligaške tablice s jednom velikom nulom. Everton je, s druge strane, dobar na šestom mjestu, iza Manchester Cityja te ispred Tottenhama. Forma i domaći teren su na strani Evertona, a koeficijent na njihovu pobjedu je sjajan…

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije