Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Germania daje najveće tečajeve: Manchester City 2.70, Club Brugge 2.55, Glasgow Rangers 1.45

EXPA/PIXSELL
03.10.2021.
u 12:45

Najveći tečajevi kroz cijelu nedjelju

Nedjelja je. Dan za nogomet, ali i dan za derbije! U standardnoj akciji Germania daje najveće tečajeve, danas su u ponudi tri derbija u kojima se na pobjede Manchester Cityja, Club Bruggea i Glasgow Rangersa nude najveći tečajevi u državi. Do kraja dana!

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište. Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germanije, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

LIVERPOOL – MANCHESTER CITY (17:30), DVOJKA 2.70

Jasno je da su u ovoj utakmici moguća sva tri znaka. Liverpool je za sada jedina neporažena momčad prvenstva i pobjedom može skočiti na vrh, s bodom više od Chelseaja. Ako, pak, Manchester City slavi, Građani će se na vrhu izjednačiti s Chelseajem i u razmaku od dva boda bit će čak šest engleskih klubova. Igra na prvi poraz Redsa, i skok Građana na vrh donosi priliku za sjajnu zaradu. Svaki koeficijent od 2.70 na moćni Guardiolin stroj se isplati odigrati....

ANDERLECHT – CLUB BRUGGE (13:30), DVOJKA 2.55

Pred nama je još jedan derbi. Anderlecht je sedmi i pobjedom se može izjednačiti s mrskim rivalima na drugom mjestu i s bodom zaostatka za vodećim Royal Union St. Gilloiseom. No, Club Brugge je remijem protiv moćnog PSG-a, a onda i pobjedom u Leipzigu dokazao o kakvoj se momčadi radi. Anderlecht nije na razini prijašnjih godina, igra promjenjivo, a, kao i u prethodnom paru, zbog visokog koeficijenta ovdje se isplati odigrati na pobjedu favoriziranih gostiju.

GLASGOW RANGERS – HIBERNIAN (16:00), JEDINICA 1.45

I treći derbi u današnjoj pobjedi. Dvoboj dva slavna škotska kluba koji su prije svega sedam sezona igrali zajedno u drugoj ligi, a sada su oboje na vrhu Premiershipa. Momčad koja pobijedi skočit će sami na vrh ljestvice. Aktualni prvaci ovdje su ipak prilični favoriti. Imaju bolju momčad, nalaze se u boljoj formi, a i činjenica da od Hibsa nisu izgubili od 2018., uz sedam pobjeda u posljednjih osam susreta, im ide u prilog...

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
12:59 03.10.2021.

Germania daje najveće tečajeve: Manchester City 2.70, Club Brugge 2.55, Glasgow Rangers 1.45, Za Dom spremnost 0.0001

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije