Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Germania daje najveće tečajeve: Everton 2.15, Manchester City 1.85, Juventus 1.50

FA Cup Third Round - Hull City v Everton
Ed Sykes/REUTERS
15.01.2022.
u 12:48

Nigdje nećete naći ovakve tečajeve.

Prekrasan subotnji dan uljepšat će vam danas dodatno Germania. Kao i svakog dana tu su pokloni u vidu najvećih tečajeva, a danas su posebno atraktivni. Dva nam dolaze iz Premier lige, a onaj koji ćemo svi pratiti u 13:30 je na pobjedu Cityja protiv Chelseaja, a visoko kotira i pobjeda Evertona u gostima kod Norwicha. Cijelu priču zaokružili smo s pobjedom Juventusa kod kuće protiv Udinesea.
Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

NORWICH – EVERTON (16:00) DVOJKA 2.15

Mir u svlačionici i dobru zaradu osigurao je transfer Dignea u Aston Villu, a Rafa Benitez sad može dovesti još neka pojačanja koja mu nedostaju za skok na tablici. U posljednjih pet utakmica imaju tek jednu pobjedu i drže 15. mjesto na ljestvici. Stoga je krajnje vrijeme da se trgnu i krenu grabiti bodove. A kud ćeš bolje prilike za taj pothvat od utakmice protiv posljednje momčadi Premier lige.

MANCHESTER CITY – CHELSEA (13:30) JEDINICA 1.85

Derbi kola Premier lige danas će se odigrati u Manchesteru, a i vjerojatno odrediti smjer u kojem bi gosti mogli završiti. City je prvi s deset bodova prednosti, a Tuchelove trupe su im prvi pratitelji. Kao takvi pokazali su da znaju igrati s Cityjem, a najbolji podsjetnik na to je posljednje finale Lige prvaka. Ipak, Pepov stroj bi danas na domaćem terenu mogao biti prevelik zalogaj za Bluese jer za poraz u prvenstvu ne znaju od kraja listopada i od tada bilježe samo pobjede.

JUVENTUS – UDINESE (20:45) JEDINICA 1.50

Možda Stara dama nije ni sjena one koju smo navikli gledati prijašnjih godina, ali opet polako se približava vrhu. U prvenstvu ne znaju za poraz od onog u studenom od Atalante, a u prošlom kolu priredili su nam sjajnu predstavu u povratku protiv Rome. Bez obzira kakva kriza vladala u Torinu, Udinese jednostavno nije jednake kvalitete, a to bi danas moglo presuditi. 
Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germaniji.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania u svakom trenutku držati najvećima.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije