Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Germania daje najveće tečajeve: Engleska 2.75 i Švedska 2.70

Euro 2020 - Group D - Czech Republic v England
Laurence Griffiths/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
29.06.2021.
u 12:30

Nigdje nećete naći veće tečajeve.

Za sredinu radnog tjedna dolaze i novi pokloni Germania Sport kladionice u vidu najvećih tečajeva. Pobjeda Engleza danas će vam se najviše isplatiti u Germania Sport kladionici, kao i pobjeda Švedske protiv Ukrajine.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

ENGLESKA - NJEMAČKA (18:00) JEDINICA 2.75

Prava poslastica, možda i najzanimljivija utakmica osmine finala. Ne samo zbog kvalitete obje momčadi, već i zbog povijesnog rivalstva ove dvije nacije. Zadnji put su međusobno igrali u prijateljskoj utakmici prije manje od četiri godine, završilo je 0:0. Prije toga Nijemci su upisali dvije 1:0 pobjede, a Englezi jednu 3:2. U posljednjoj službenoj utakmici Njemačka je na Svjetskom prvenstvu 2010. slavila 4:1. Na Wembleyju se pamte dvoboji iz 1966. i 1996.

ŠVEDSKA - UKRAJINA (21:00) JEDINICA 2.70

Kako smo za utakmicu Njemačka - Engleska napisali da je možda i najzanimljivija utakmica osmine finala Eura, ovo je, jedna od najneatraktivnijih. Šveđani su se pokazali kao čvrsta i kompaktna reprezentacija koja bi mogla dogurati daleko, igrali su, podsjetimo, i četvrtfinale prošlog Svjetskog prvenstva, a Ukrajina ima dobru i talentiranu generaciju, ali je dojam da ne mogu predaleko. Na službenim natjecanjima igrali su samo jednom, 2012. kada je Andrej Ševčenko zabio dva za Ukrajinu. Ševčenko danas vodi Ukrajince kao izbornik...

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
12:42 29.06.2021.

Švabe će razmontirat Engleze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije