Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Germania daje najveće tečajeve: Cagliari 2.35, Freiburg 1.75, Wolves 1.75

Wolverhampton Wanderers v West Ham United - Premier League - Molineux Stadium
Nick Potts/Press Association/PIXSELL
17.04.2021.
u 13:23

Nigdje nećete naći veće tečajeve!

Tri para s najvećim tečajevima poklon je koji ti Germania Sport kladionica daje i danas, a sve kako bi nagradila sve svoje vjerne igrače. Ove subote donosimo vam poklone s utakmica talijanske, njemačke i engleske lige.

Spomenuti tečajevi mogu se mijenjati, ali niti u jednom trenutku neće ići ispod razine najvećih na cijelom tržištu! Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Ako imaš račun na germaniasport.hr, provjeri ga svakog ponedjeljka, jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedjeljak postaje tvoj sretan dan uz Happy Monday Bonus.

CAGLIARI – PARMA (20:45h) JEDINICA 2.35

Derbi začelja dvije ekipe koje polako, ali sigurno idu prema drugom razredu talijanskog nogometa. U posljednjih pet susrete Cagliari ima četiri poraza i možda je vrijeme da se to promijeni baš danas, a mi vam na pobjedu domaćina dajemo tečaj 2.35. Parma u ovoj godini ima tek jednu pobjedu i to protiv Rome sredinom trećeg mjeseca, ali zato ima 11 poraza.

FREIBURG – SCHALKE (15:30h) JEDINICA 1.75

Još jedan lijep poklon stiže nam iz Njemačke. Gosti nakon katastrofalne sezone gotovo sigurno ispadaju iz lige, a danas će ih vjerojatno još u tome pogurnuti Freiburg koji u posljednjih pet susreta ima tek jednu pobjedu i četiri poraza. Baš zbog tako lošeg omjera vjerujemo da bi mišiće mogli bildati na Schalkeu koji je drugu pobjedu ove godine upisao u prošlom kolu. Stoga jedinica i tečaj 1.75 itekako zvuče primamljivo.

WOLVES – SHEFFIELD UTD (21:15h) JEDINICA 1.75

Vukovi imaju nešto lakše utakmice pred sobom te je ovo idealna prilika da dođu do sva tri boda. Sheffield je gotovo pa sigurno novi drugoligaš, samo ih teorija još uvijek drži u Premier ligi, ali Wolvesi nisu ista momčad sa i bez Raula Jimeneza čiji se izostanak pokazao jako teškim, praktički nenadoknadivim za Nuna Espirita Santa. Nadamo se da je domaćin kupio novu bočicu baby ulja za Adamu Traorea kako bi mogao pobjeći teretnoj obrani Bladesa, ali sigurno je da se Sheffield neće unaprijed predati. Bit će ovo tvrda utakmica, a i svi znamo da u engleskoj nema favorita. To kaže i naš tečaj na ovu utakmicu, ali opet šteta je neodigrati.

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije