Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nigdje nećete naći ovakve tečajeve

Germania daje najveće tečajeve: Aston Villa 2.45, Manchester United 2.30, Dinamo 2.25

Dinamo i Rijeka sastali se u 3. kolu HT Prve lige
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
16.10.2021.
u 11:26

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Jučer ste se zagrijali s poklonima za početak sportskog vikenda, a sad dolazimo do vrhunca. Subota  popodne, utakmica za utakmicom na TV-u i listić u ruci da je lakše sve pratiti. A da bi vam olakšali izbor današnjih parova tu je Germania s najvećim tečajevima. I to kakvim!

Kako smo rekli, jučer ste se zagrijali i danas idemo jako. Aston Villa igra doma, a u Germaniji pobjeda protiv Wolvesa se plaća tečajem 2.45 dok bi za pobjedu Ronalda i društva mogli uhvatiti tečaj 2.30. Ako ipak volite više domaći nogomet imamo i za vas poklon. Pobjeda Dinama na Rujevici po 2.25, nema druge nego iskoristiti ovakve poklone.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

ASTON VILLA – WOLVES (16:00) JEDINICA 2.45

Nakon sedam kola samo bod dijeli ove dvije ekipe. Učinak je skoro pa isti, a domaćin je bolji za jedan remi naspram poraza više gostiju. Villa je u ovom prijelaznom roku dobro trgovala, a još bolje zaradila i tek se treba sve ponovno posložiti na svoje mjesto. Wolvesi su ostali bez Nuna Espirita Santa na klupi što nije mala stvar za momčad. Kada sagledamo nešto objektivnije Aston Villa je svakako danas u blagoj prednosti, a u 90 minuta bi to mogli kapitalizirati kao i vi s odigranom jedinicom na listiću.

LEICESTER – MANCHESTER UNITED (16:00) DVOJKA 2.30

Navijači Manchester Uniteda svake se sezone nadaju najvišem postolju, a na njemu nisu bili još od 2013. i posljednjeg ligaškog trofeja Sir Alexa Fergusona. Novu nadu dao im je dolazak Cristiana Ronalda, ali u pretprošlom su kolu minimalno poraženi kod Aston Ville, a u prošlom remizirali 1:1 protiv Evertona. Leicester, koji je danas domaćin, tek je na 13. poziciji s osam bodova. Ipak Ole i ekipa će napraviti sve da ostvare pobjedu da bi ostali u utrci za prvo mjesto.

RIJEKA – DINAMO (17:05) DVOJKA 2.25

Derbi kola u HNL-u igra se na Rujevici. Derbi ne samo zbog kvalitete i povijesti momčadi, već i zbog njihovih trenutnih pozicija na tablici. Momčad Gorana Tomića trenutno je, naime, vodeća s 23 boda, dok je Dinamo drugoplasirani s bodom, ali i utakmicom manje. U prethodnom su se kolu razmahali, jer su domaćini Puljanima, kao što smo već rekli, utrpali šest komada, dok su Modri s ogromnih 8:0 ispratili Hrvatski dragovoljac. Ako vjerujete u Dinamo danas na Rujevici odigrajte na njihovu pobjedu u Germaniji.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
16:54 22.10.2021.

Nebi kod vas igrao da mi dajete svaki dan onu najavljivačicu ,a sve zbog onoga slogana: rade gade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije