Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODIGRAJTE

Germania daje najveće tečajeve: Arsenal 2.75, PSV 1.95, Leverkusen 1.40

Europa League - Round of 16 First Leg - Olympiacos v Arsenal
Alkis Konstantinidis/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
14.03.2021.
u 12:16

Nigdje nećete naći veće tečajeve.

Germania Sport kladionica donosi nova tri poklona za svoje vjerne igrače i ove nedjelje - budite sigurni u jednu stvar: na sljedeća tri para danas nigdje nećete naći veće tečajeve.

Ako planirate odigrati listić i dobro se provesti uz sportsko klađenje, jasno vam je kako je stranica Germania Sport kladionice najbolja opcija, a osim uplate u poslovnicama, na web možete uplatiti platnim karticama, putem Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Današnja bogata ponuda prilika je za zaradu, a kad bi sljedeća tri događaja odigrali u Germania Sport kladionici mogući dobitak je veći nego igdje.

Arsenal – Tottenham (nedjelja 17:30 sati) jedinica 2,75

Derbi sjevernog Londona uvijek je atraktivna utakmica bez obzira na pozicije klubova. Tottenham na Emirates stiže nakon pobjede u osmini finala Europske lige protiv Dinama, a zbog ove utakmice Mourinho je štedio neke od igrača. Arsenal dočekuje ljutog rivala nakon dobro odrađenog teškog gostovanja u Ateni kod Olympiakosa. Obje momčadi u ovaj susret bi trebale ući s punim sastavima jer u najavama nema ozlijeđenih. Tottenham je još uvijek u igri za pozicije u Europi, a Arsenalu su šanse dosta manje i velika je vjerojatnost da ih iduće sezone nećemo gledati u nijednom od europskih natjecanja. No, vrijeme im je da se trgnu, a pobjeda u najvećem derbiju podiže moral i od nemogućeg radi ostvarivo.

PSV – Feyenoord (nedjelja 14:30 sati) jedinica 1.95

Derbi nizozemske Eredivisie igra se u Eindhovenu gdje domaći PSV dočekuje Feyenoord. Domaćini se još uvijek nadaju borbi za naslov, lider Ajax im bježi šest bodova, dok gosti u zadnje vrijeme ne briljiraju pa im polako bježe mjesta koja vode u Ligu prvaka. U međusobnim susretima Feyenoord je nešto uspješniji u zadnje vrijeme, a i ove sezone jedina utakmica je otišla na njihovu stranu. Međutim, to je dodatan motiv za momčad PSV da se na domaćem terenu osveti i za taj poraz te ostane u utrci za naslov.

Leverkusen – Arminia (nedjelja 13:30 sati) jedinica 1,40

Apotekari na svom stadionu dočekuju Arminiju. Dva kluba u potpuno različitim misijama, dok se Bayer bori za mjesta koje vode u Europu, Arminija se bori za goli život i opstanak među elitom. No, da će im ta misija biti gotovo ne moguća govori podatak da za pobjedu ne znaju već sedam kola, a kako stvari stoje taj niz će se danas produžiti. Bayer također ne blista u zadnje vrijeme i imaju velike probleme s ozljedama, ali ukoliko žele loviti Ligu prvaka moraju pobjeđivati momčadi poput Arminije.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije