Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Germania daje najveće tečajeve: Arsenal 2.05, Ajax 1.7, Roma 1.7

Ajax
Press Association/Pixsell
11.03.2021.
u 11:02

Nigdje nećete pronaći veće tečajeve.

Danas je na rasporedu Europska liga – zar zbilja mislite da Germania Sport kladionica nema najbolje tečaje i danas za vas? Igrajte se s nama!

Ako planirate odigrati listić i dobro se provesti uz sportsko klađenje, jasno vam je kako je stranica Germania Sport kladionice najbolja opcija, a osim uplate u poslovnicama, na web možete uplatiti platnim karticama, putem Germania bona,  A-bona, AirCasha te Skrilla.

OLYMPIAKOS – ARSENAL (danas, 21:00) DVOJKA 2.05

Grci također neopterećeno u meč ulaze protiv Topnika, čiji barut se, kako stvari stoje u Engleskoj - očito osušio. Upravo tu leži opasnost za domaće Grke, jer je ovo potencijalno spas sezone za Artetinu momčad, koja će ostati bez europskih kupova ukoliko nešto drastično ne promjene u nastavku sezone u Premier ligi. Olympiakos, pak, ima razrješenu situaciju u Grčkoj, gdje s prvog mjesta, uvjerljivo osvojenog - čekaju početak Championship faze grčke Super lige. Dobar meč respektabilnih klubova ono je na što računamo u svakom ishodu. Međutim, Arsenal je Arsenal, ovo im je jedini front na kojem imaju realne šanse i očekujemo da se čuje topnička buka iz Atene – poklanjamo sjajan, najveći tečaj na tržištu na pobjedu Aubameyanga i družine.

AJAX – YOUNG BOYS (danas, 18:55) JEDINICA 1.7

Gostujući Mladi momci praktički su sigurna oklada za naslov u Švicarskoj, ali i Kopljanici imaju prednost pred PSV-om od ugodnih šest bodova i utakmicu manje. Obje se momčadi u tim okolnostima na domaćem frontu mogu mirne duše posvetiti izazovima u Europi. Izričiti favorit u ovom susretu nije nijedna momčad, no ako smo već primorani birati, onda smo lagano na strani domaćina, višestrukih europskih prvaka. Premda, Švicarci mogu iznenaditi, ali vjerujemo da ten Haag i njegov stožer računaju s time. Domaćin je puno iskusnija momčad, s kvalitetnijim igračima te očekujemo da će sve to u konačnici prevagnuti – ali i dalje častimo povećanim tečajem!

ROMA – SHAKHTAR (danas, 21:00) JEDINICA 1.7

Izgleda da je pomalo uzburkan period iza vodstva i igrača Vučice, nakon što su trener Fonseca i kapetan Džeko razriješili svoje nesuglasice. Dobra stvar za domaće je da će se veliki BiH napadač vratiti u momčad, no pitanje je u kakvoj formi. Shakhtar nije protivnik kojeg vrijedi podcijeniti, ali nije to onaj Shakhtar iz najboljih klupskih dana za vrijeme Darija Srne, iako je to i dalje jaka momčad koja se u Ukrajini nalazi na -4 od Dynama iz Kieva. Ipak, kad bismo morali birati, to bi bili domaćini te smo na račun tog izbora odlučili dati najveći tečaj na pobjedu Rimljana.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije