Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Germania daje najveće tečajeve: Ajax 2.20, Manchester United 2.10, Milan 1.55

Ajax
Press Association/Pixsell
25.02.2021.
u 11:28

Nigdje nećete pronaći veće tečajeve.

Germania Sport kladionica donosi nova tri poklona za svoje vjerne igrače ovog četvrtka kad nas čeka niz sjajnih susreta Europske lige - budite sigurni u jednu stvar: na sljedeća tri para danas nigdje nećete naći veće tečajeve.

Ako planirate odigrati listić i dobro se provesti uz sportsko klađenje, jasno vam je kako je stranica Germania Sport kladionice najbolja opcija, a osim uplate u poslovnicama, na web možete uplatiti platnim karticama, putem Germania bona,  A-bona, AirCasha te Skrilla.

AJAX – LILLE (danas, 18:55) JEDINICA 2.20

Iako je Ajax u prvome dvoboju slavio, nema dvojbe kako je ovo jedan od zanimljivijih uzvratnih susreta u ovoj fazi Europske lige. Naime, Nizozemci su pobjedu u Francuskoj upisali golovima u posljednjim minutama i stekli veliki kapital, ali daleko od toga da se mogu opustiti. Lille je vodeća momčad francuske lige, u nizu je pobjeda na svim frontama osim europske, a koliko je opasan na gostovanjima mogao se uvjeriti i Milan protekle jeseni. Francuzima je prošlotjedni poraz prvi u zadnjih 10 utakmica i puni su motiva pred put u Amsterdam. Međutim, Ajax je također u sjajnoj formi, zaredao je 10 pobjeda i nema sumnje kako je pred nama odličnih, potpuno otvorenih 90 minuta.

MANCHESTER UNITED – REAL SOCIEDAD (danas, 21:00) JEDINICA 2.10

Mogli bismo reći, utakmica koja će se odigrati reda radi. Sve je riješeno u San Sebastianu, gdje su Englezi slavili 4:0. S obzirom na taj rezultat, Baski u Manchester dolaze na izlet. Isto tako, Real Sociedad dolazi bez nekoliko ozlijeđenih igrača, a kako su svu snagu usmjerili na domaće prvenstvo, sigurno će trener dodatno izmiješati sastav. Naime, gosti dobro guraju u Španjolskoj, prije četiri dana Alavesu su zabili četiri komada i dolaze u dobroj formi, ali bez 'holivudskih' ambicija. O Manchesteru se sve zna, borba za prvaka u Engleskoj, u Europi su osigurali osminu finala i bez pritiska će ući večeras u utakmicu.

AC MILAN – CRVENA ZVEZDA (danas, 21:00) JEDINICA 1.55

Na Marakani je Zvezda izborila aktivan rezultat (2:2) te mogu s dozom samopouzdanja otići u Milano. Rossoneri su, nakon odličnog starta sezone, odjednom izgubili korak za gradskim suparnicima iz Intera, o čemu najbolje svjedoči poraz u proteklom kolu, a ni na europskom planu nisu pretjerano uvjerljivi. Mandžo će ovaj susret propustiti, nakon što je u prvom ozljedio bedro, dok se nadamo startu Ante Rebića u vrhušci napada milanskog velikana. Razum, naravno, jasno govori da je Milan favorit i da bi trebali proći dalje, ali ni Zvezdu nije pametno podcijeniti jer ni u prvom susretu nisu dopustili da ih Milan nadigra - upravo suprotno, povremeno su izgledali bolje nego gosti. U uzvratu je sve otvoreno, a u 90 minuta štošta se može dogoditi, ali domaćini su ipak sedmerostruki prvaci Europi i ta se činjenica ne smije zaboraviti.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije