Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči utakmice

Pique: Mediji me nisu prisilili na odlazak, to je jednostavno najbolja opcija

gerard pique
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
19.10.2016.
u 12:30

- Pročitao sam da su me društvene mreže, Marca i AS prisilili na tu odluku, ili Perezov OK Diario, ali to nije slučaj. Tada ću imati 31 godinu i mislim da je to najbolja opcija.

Gerard Pique bio je igrački gost na konferenciji za medije uoči utakmice Barcelone i Manchester Cityja (20.45), a u prvom planu nisu bila očekivanja, nego njegova odluka da napušta španjolsku reprezentaciju nakon Svjetskog prvenstva 2018. godine.

- Pročitao sam da su me društvene mreže, Marca i AS prisilili na tu odluku, ili Perezov OK Diario, ali to nije slučaj. Tada ću imati 31 godinu i mislim da je to najbolja opcija. Želim mjesto prepustiti onima koji dolaze - objasnio je Pique, piše Marca, ali osvrnuo se i na utakmicu.

- Ovo su one utakmice koje te motiviraju. Težimo osvajanju prvog mjesta u skupini, a današnja pobjeda bila bi veliki korak prema tome - rekao je španjolski stoper.

>> Nećete vjerovati što je zvijezda Barcelone napravila suigraču!

 

Komentara 1

Avatar whitesox
whitesox
17:30 19.10.2016.

ne može na dva igrališta,doma i klub!a mora bitivrhunski na oba!majstore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije