Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Genoa bez Jurića protiv Livorna

Ivan Jurić
Goran Stanzl
02.04.2010.
u 14:21

U subotu će se Genoa hrvatskog reprezentativca Ivana Jurića na svom travnjaku ogledati s Livornom u sklopu 32. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Dvoboj je to devetoplasirane i posljednjeplasirane momčadi Serije A u koji Genoa ulazi kao favorit, ali i s velikim problemima s ozljedama.

Na popisu ozlijeđenih nalazi se i Jurić, koji će izbivati zbog ozljede bedrenog mišića.

- U dvadeset godina provedenih u nogometu nikad nisam doživio sezonu protkanu s toliko ozljeda. Bili smo skoro mjesec dana bez napadača zbog ozljeda Roberta Acquafresce i Davida Suaza, a pored toga ozlijeđivali su nam se i (Dario) Dainelli, (Ivan) Jurić, (Domenico) Criscito, (Houssine)i Kharja. S obzirom na sve, naša pozicija na ljestvici možda nije idealna, ali je sigurna – rekao je predsjednik Genoe Enrico Preziosi.

U utakmici protiv Livorna pored Jurića će sastav Gian Piera Gasperinija biti oslabljen za neigranje suspendiranog Giuseppea Scullija te ozlijeđenog Acquafresce.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije