Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV SALZBURGA

Gdje gledati iznimno bitnu utakmicu Dinama u Ligi prvaka?

Susret RB Salzburga i Dinama u 3. kolu UEFA Lige prvaka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
11.10.2022.
u 08:33

Bikovi iz Mozartovog grada su slavili u prošlom kolu minimalnih 1:0 uz sumnjivi jedanaesterac te opravdano poništeni pogodak Josipa Drmića u završnici utakmice.

Nakon dva uzastopna gostovanja u Ligi prvaka, hrvatski prvak Dinamo igra na Maksimiru ogled četvrtog kola protiv austrijskog Salzburga (21:00). 

Bikovi iz Mozartovog grada su slavili u prošlom kolu minimalnih 1:0 uz sumnjivi jedanaesterac te opravdano poništeni pogodak Josipa Drmića u završnici utakmice. Napadač Dinama uz to je promašio i zicer za izjednačenje.

Plavi će imati glasnu podršku s tribina budući da je Dinamo jučer objavio da su sve karte za ovaj susret rasprodane.

Standings provided by Sofascore

- Sami smo si zakuhali, s tri boda protiv Chelseaja ostali smo u situaciji da se sada možemo boriti za ostanak u Europi na proljeće. Iza nas su dva gostovanja, rezultatski neuspješna, ali iz obje utakmice izašli smo sa spoznajom da smo konkurentni i da nismo zalutali u Ligu prvaka. Neke stvari smo iz tih utakmica naučili, vidjet ćemo koliko smo toga spremni primijeniti. Ja sam optimist - rekao je trener Dinama Ante Čačić u najavi utakmice, dok je trener gostiju Matthias Jaissle izjavio:

- Dobro smo analizirali prvu utakmicu. Očekujem da će Dinamo igrati ofenzivnije, ali pokazali su svoju snagu i u Salzburgu. Bit će puno snažniji, kao što su igrali protiv Chelsea. Morat ćemo igrati 100 posto ako želimo tri boda.

Prijenos utakmice, kao i emisiju prije i poslije susreta, možete pratiti na Arena Sportu 1. Na našem portalu bit će tekstualni prijenos.

>> VIDEO: Goran Vlaović: Nacionalni stadion je veliki problem, Boban je otkrio da se na tome ozbiljno radi

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar rajon rondo
rajon rondo
15:24 11.10.2022.

"Sumnjivi jedanaesterac", ha ha ha, a penal ko kuca.

Avatar Rodnaldo
Rodnaldo
13:42 11.10.2022.

Jedini krivac si ti Čačiću a ne mi ili oni. Predugo si čekao za osvježenjem. Nije to više vrijeme kada si mogao zamjeniti dva igrača. Ne znam kaj ti gore stoji: odijelo,kravata ili trenirka. Siguran sam da ti bolje stoji kuta ili mombinezon i zaštitni šljem na glavi. Kao političarima kada presjecaju vrpce na otvorenju neke bauštele.

LA
Ladi
10:46 11.10.2022.

Sve osim poraza Dinama bi me veselilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije