Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILAN

Gattuso: Pobijedit ću ozljedu

10.12.2008.
u 13:50

Ozljeda križnog ligamenta koljena desne noge mogla bi udaljiti Gennara Gattusa s travnjaka do kraja sezone. Ipak, pouzdani defanzivni veznjak Milana ne gubi nadu...

Gattuso se ozlijedio prošle nedjelje u utakmici 15. kola talijanske Serije A na San Siru protiv Catanije, nakon koje je magnetska rezonancija pokazala da bi mogao duže izbivati s terena. Spominje se šest mjeseci, odnosno do kraja sezone.

- Za mene je ova ozljeda znak da se moram boriti. Razočaran jesam, ali gledam naprijed. Imao sam mnogo bitaka u karijeri, ovo je nova u kojoj moram izvojevati pobjedu.

Optimistični talijanski reprezentativac smatra da mu neće biti potrebno pola godine da ponovno počne konkurirati za svoje mjesto u momčadi Milana.

- Mislim da se mogu oporaviti brže od očekivanog, ne gledam s crnim mislima na to što mi se dogodilo. U životu postoje i gore stvari, ne treba zbog ovoga očajavati. Ne vjerujem da sam potrgao ligamente, znam da su testovi to pokazali, no pričekajmo pa ćemo vidjeti - zaključio je Gattuso koji je u srijedu otputovao u Belgiju, gdje bi od tamošnjeg specijalista dr. Maartensa trebao čuti drugo mišljenje o danoj mu dijagnozi.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije