Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikako da se opameti

Gascoigne vrijeđao na rasnoj osnovi, pa dobio gadne batine i završio u bolnici

Paul Gascoigne
Foto: PA/Pixsell
1/3
29.12.2016.
u 00:34

Gascoignea ćemo nažalost pamtiti kao pijanca, ali nikad mu nećemo zaboraviti najljepši gol u karijeri, onaj na Euru 1996. protiv Škotske.

Zločesti dečko engleskog nogometa i bivši reprezentativac ‘’Tri lava’’ Paul Gascoigne (49) ponovno se našao u središtu skandala.

Ludi Gazza u jednom hotelu u Londonu mrtav pijan izazvao je tučnjavu, provocirao je i vrijeđao na rasnoj osnovi, bacao je po prisutnima novčanice od 20 funti, da bi na koncu dobio takve batine da je morao otići hitno u bolnicu s težim ozljedama glave. Nažalost, Gazza se nije opametio iako je prije tri godine bio u alkoholnoj komi, nastavlja sa samouništavanjem.

– Obožavao sam tog dečka, bio je genij, umjetnik, ali šteta je što je svoju nogometnu ljepotu uništio žderanjem i lokanjem. Gascoigne je doručkovao sladoled i ručao pivo – s tugom u glasu pričao je veliki Dino Zoff, koji je Gascoignea trenirao u Laziju.

Gascoignea ćemo nažalost pamtiti kao pijanca, ali nikad mu nećemo zaboraviti najljepši gol u karijeri, onaj na Euru 1996. protiv Škotske.

Daily Mirror tjednima je vodio kampanju protiv Gazze, pišući kako je izbornik Terry Venables strašno pogriješio što je u momčad pozvao, ‘’debelog i imbecilnog pijanca’’, ali je 16. lipnja, nakon Gazzinog gola Škotskoj, osvanuo s naslovnicom ‘’Mr Paul Gascoigne: An apology’’.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije