Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Garmin Instinct: Robustan GPS sat za najzahtjevnija okruženja

Garmin Instinct
Foto: Promo
25.10.2018.
u 09:24

Dok ste na terenu, osjećajte se sigurno istražujući željenu rutu zahvaljujući Instinct uređaju koji sadrži višestruki sustav satelita globalne mreže kako bi što je moguće bolje pomogao u praćenju vaše lokacije u izazovnim okruženjima

Upoznajte Garmin Instinct, snažan i izdržljiv GPS sat s ugrađenim troosnim kompasom i barometarskim visinomjerom koji podržava više globalnih navigacijskih satelitskih sustava (GPS, GLONASS i Galileo) te ima senzor otkucaja srca na zapešću. Osim ključnih GPS podataka, ABC senzora i senzora broja otkucaja srca, Instinct sadrži ugrađene sportske aplikacije, pametnu povezivost i wellness podatke.

"Oduševljeni smo dodavanjem Instinct uređaja našoj obitelji proizvoda za boravak u prirodi, pristupačnog pametnog sata koji je robustan i pouzdan", rekao je Dan Bartel, potpredsjednik globalne prodaje tvrtke Garmin. "Instinct je savršen za one koji provode svoje vrijeme na otvorenom i traže robustan uređaj koji odoljeva svim nepovoljnim uvjetima".

Izrađen da izdrži izazovna okruženja, Instinct je izrađen prema vojnim standardima (MIL-STD-810G) za otpornost na toplinu, šok i vodu (ocijenjeno na 100 metara) s polimernim kućištem ojačanih vlakana. Njegov zaslon kemijski ojačan i otporan na ogrebotine, jednostavan je za čitanje, posebno na izravnoj sunčevoj svjetlosti. Osim toga, potpuno prozračni silikonski remeni sadrže dva zasebna prstena kako bi se osiguralo dobro prianjanje.

Dok ste na terenu, osjećajte se sigurno istražujući željenu rutu zahvaljujući Instinct uređaju koji sadrži višestruki sustav satelita globalne mreže kako bi što je moguće bolje pomogao u praćenju vaše lokacije u izazovnim okruženjima. Prije nego se otisnete u avanturu, koristite aplikaciju Garmin Explore za planiranje putovanja i kada je vrijeme za povratak u kamp, a uz funkciju TracBack možete se kretati istom rutom natrag na izvornu točku.

S ugrađenim senzorom otkucaja srca možete nadzirati dnevnu aktivnost, stres, san i ostale wellness(1) aktivnosti. Bilo da kampirate, trenirate ili prolazite kroz svakodnevne aktivnosti, Instinct prati brzinu otkucaja srca, broj koraka, preijeđenu udaljenost, potrošene kalorije i još mnogo toga. Pješačenje, trčanje, vožnja bicikla, plivanje, kajak i skijanje samo su neke od aktivnosti koje ovaj uređaj podržava. Kroz varijabilnost brzine otkucaja srca Instinct može pratiti razinu stresa, kako biste bili svijesniji kada fizički ili emocionalni izvori mogu uzrokovati porast razine stresa.

Kad je uparen s pametnim telefonom, možete primate pametne obavijesti kao što su tekstne i email poruke i druga upozorenja na vaše zapešće. Instinct je kompatibilan s Garmin Connect online fitness zajednicom gdje možete pratiti svoje treninge, obrasce spavanja kao što je faza plitkog ili dubokog sna te REM ciklusi, ali čak se i natjecati u virtualnim fitness izazovima. Instinct će također biti kompatibilan i s drugim Garmin uređajima uključujući inReach Mini, VIRB akcijske kamere i uređaje za praćenje pasa. Tako ćete moći slati i primati inReach Mini satelitske komunikacijske poruke(2), poslati SOS signal, upravljati funkcijom pokretanja i zaustavljanja VIRB kamere te dobiti ažuriranja statusa pasa i upozorenja.

Instinct ima trajanje baterije do 14 dana u načinu rada za pametni sat, do 16 sati u GPS načinu i do 40 sati u štednom načinu rada UltraTrac. Dostupan je u Graphite, Tundra i Flame Red boji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.350,00 kn.

1 Vidite Garmin.com/ataccuracy

2 Potrebno je aktivirati satelitsku pretplatu

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije