Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brzanci

Bale je najbrži igrač s loptom u nogama

Bale, Ronaldo
Press Association/PIXSELL
26.03.2015.
u 07:30

U top 10 su čak tri igrača Real Madrida, dvojica iz Manchester Uniteda, dok po jednog imaju Pachuca, Everton, Arsenal, Barcelona i Bayern München.

Prema istraživanju meksičkog kluba Pachuca, koje je autorizirala Fifa, Gareth Bale najbrži je igrač svijeta s loptom u nogama, dok su Cristiano Ronaldo i Lionel Messi na petom i sedmom mjestu. Bale juri brzinom od 36,9 km/h, a odmah iza njega upravo je igrač kluba koji je radio istraživanje, Meksikanac njemačkog podrijetla Jürgen Damm, kojem je izmjereno 35,23 km/h.

Treći je Antonio Valencia iz Manchester Uniteda s brzinom od 35,1 km/h. Četvrti je Aaron Lennon (Everton, 33,8 km/h), peti Cristiano Ronaldo (Real, 33,6 km/h), šesti Theo Wallcott (Arsenal, 32,7 km/h), sedmi Barcin Leo Messi, s brzinom od 32,5 km/h. Zanimljivo, deseti je jedan branič – to je Realov Sergio Ramos kojem je izmjereno 30,6 km/h s loptom u posjedu.

U top 10 su čak tri igrača Real Madrida, dvojica iz Manchester Uniteda, dok po jednog imaju Pachuca, Everton, Arsenal, Barcelona i Bayern München.

>> Gareth Bale je zabio pogodak oko kojeg se vodi polemika - tko je u pravu?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije