Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIPARSKA SENZACIJA

Garde: Ovo je veliko razočaranje...

\'Lyon\'s coach Remi Garde attends the French L1 football match Nice vs Lyon, on August 6, 2011 at the Ray stadium in Nice. AFP PHOTO SEBASTIEN NOGIER\'
AFP
08.03.2012.
u 12:03

– Nismo vjerovali u četvrtfinale – rekao je trener APOEL-a Jovanović.

U sjeni Barcelonina demoliranja Bayera (7:1) ostalo je još jedno čudo, senzacija! Ciparski APOEL izborio je četvrtfinale Lige prvaka, izbacio favorizirani Lyon nakon jedanaesteraca i postao prvi klub koji je iz kvalifikacija došao do ove faze natjecanja!

– Ovo je najveća noć ciparskog nogometa, najvažniji trenutak klupske povijesti. Nismo vjerovali u četvrtfinale, ali s ovim igračima koji pucaju od samopouzdanja sve je moguće – rekao je trener Ivan Jovanović.

Dok su Ciprani u euforiji, Francuzi su u šoku. Opet su ispali u šesnaestini finala, lani od Reala, ove godine od nogometnih "liliputanaca".

– Veliko je ovo razočaranje, veliko... No, moramo krenuti dalje, nema vremena misliti o propuštenom kad u subotu već dočekujemo Lille – rekao je trener Remi Garde.

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lacković
14:14 08.03.2012.

\"Opet su ispali u šesnaestini finala\" - šesnaestini finala? a svi mi \"budale\" mislili da u ovoj fazi natjecanja sudjeluje 16 klubova, a ne 32. i ne čudi me što nema potpisa autora članka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije