Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu mu plaćali

Gambijac Alieu Darbo prijavit će Dinamo Uefi

Darbo
gnkdinamo.hr
04.01.2014.
u 10:20

- Nije istina da nisam igrao zbog ozljede, kratko je komentirao Darbo, a njegovu izjavu prenosi Foroyaa Sport

Gambijac Alieu Darbo u kolovozu prošle godine potpisao je za Dinamo, a najavljen je kao pojačanje koje stiže iz Engleske, točnije iz Wigana. No, ubrzo se otkrilo da se radi o prevari jer u Wiganu nisu uopće čuli za njega.

Darbo nakon toga nikada nije zaigrao za maksimirski klub, a Zagreb je napustio u prosincu bez prevelike pompe. Dinamo tvrdi da se Darbo ubrzo nakon potpisa ozlijedio te da se nije uspio oporaviti od ozljede. No, Gambijac tvrdi suprotno.

- Nije istina da nisam igrao zbog ozljede, kratko je komentirao Darbo, a njegovu izjavu prenosi Foroyaa Sport.

U njihovu tekstu se navodi da će Darbo prijaviti Dinamo Uefi zbog duga od 40 tisuća eura.

- Dinamo me nije platio četiri mjeseca, to je sve što ću reći.

Ključne riječi

Komentara 6

JA
jadranskomore
17:09 04.01.2014.

Hehehe bedak jedan, za prijavu dinama uefi zaduzen je srbin bre jova-novic hehehe koji ih je prijavio kako se i sam hvalio i simunica hehehe

DU
Deleted user
13:02 04.01.2014.

Uh,za te novce može kupiti cijelu Hajdukovu mljekaru !

NE
neki
13:41 04.01.2014.

A gdje su oni koji su govorili pa da zašto ne, pa ako se pokaže OK biti će dobro, a ako ne sve OK, pa došao je na FREE transfer, itd...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije